AliMuhsin Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Sinek kapan bitkisi nasıl yetiştirilir? Google'dan baktım direk gün ışığı almalı diyor kılavuzda ise direk gün ışığından kaçınılmalı diyor hangisi uygulanalıyım?
Sinek kapan bitkisi nasıl yetiştirilir? Google'dan baktım direk gün ışığı almalı diyor kılavuzda ise direk gün ışığından kaçınılmalı diyor hangisi uygulanalıyım?
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #2 Işığa bayılıyor diye biliyorum. Yeterli bir rehber sanırım:Venüs sinekkapan bitkisi bakımı | Ev Yeşili
Işığa bayılıyor diye biliyorum. Yeterli bir rehber sanırım:Venüs sinekkapan bitkisi bakımı | Ev Yeşili
AliMuhsin Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #3 Je m en fiche dedi: Işığa bayılıyor diye biliyorum. Yeterli bir rehber sanırım:Venüs sinekkapan bitkisi bakımı | Ev Yeşili Genişletmek için tıkla... Hocam bir de evde bazen çok ışık vurmuyor, bitkinin ışık alması için led şerit led kullanabilir miyim?
Je m en fiche dedi: Işığa bayılıyor diye biliyorum. Yeterli bir rehber sanırım:Venüs sinekkapan bitkisi bakımı | Ev Yeşili Genişletmek için tıkla... Hocam bir de evde bazen çok ışık vurmuyor, bitkinin ışık alması için led şerit led kullanabilir miyim?
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #4 AliMuhsin dedi: Hocam bir de evde bazen çok ışık vurmuyor, bitkinin ışık alması için led şerit led kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mor olursa daha iyi hocam.
AliMuhsin dedi: Hocam bir de evde bazen çok ışık vurmuyor, bitkinin ışık alması için led şerit led kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mor olursa daha iyi hocam.
AliMuhsin Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #5 Je m en fiche dedi: Mor olursa daha iyi hocam. Genişletmek için tıkla... RGB ile mor yapabiliyorum