Sinek kaydı tıraş makinesi önerisi

mrunknxwn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sinek kaydı tıraş yapabileceğim bir makineye ihtiyacım var. Beklentilerim kullanımı ve temizlemesi kolay olmalı. Oneblade gibi ve sakalımı şekillendirebilmek için (kat kat) başlıklara sahip olmalı. Oneblade ile Braun XT 5200 arasında kaldım. Bu şekilde bir makine bildiğiniz var mı sinek kaydı yapabilecek?

Jilet benzeri olmalı ve temizlemesi kolay olmalı.

Eğer bütçeniz uyarsa Philips s5887/10 öneririm. Eğer ıslak tıraş olursanız yüzünüz tamamen pürüzsüz oluyor aynı bebek yüzü gibi.

Eğer bütçeniz uyarsa Philips s5887/10 öneririm. Eğer ıslak tıraş olursanız yüzünüz tamamen pürüzsüz oluyor aynı bebek yüzü gibi.
makine güzel bütçe sorunu yok fakat bende zaten buna benzer var temizlemesi zor oluyor uğraşamıyorum jilet benzeri istiyorum büyük ihtimal oneblade alacağım

Temizlemesinin neresi zor? Sadece kapağı açıp suya tutuyorsun bu kadar. Oneblade belirli bir süre sonra köreliyor ve başlığı çok pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…