Sinek yemek kuş için zararlı mı?

CHRİS W4LKER

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Başlık da yazdığım gibi. Malum havalar ısınıyor yavaş yavaş, bu nedenle ev de sineklerin ve karıncaların sayısı arttı. Bugün kuşumu kafesinden çıkarttım. Çıkardığım da kuşum birdenbire yukarıya bakıp bir şeyi takip etmeye başladı. Neye bakıyor diye anlamadım ilk ama sonradan fark ettim ki sineği takip ediyor. Ama öyle bir bakıyor ki, sanki kötü bir şeyler yapacakmış gibi. en sonun da sineğin olduğu yere aşırı hızlı şekil de uçtu ve sinek ortadan kayboldu. Sineği yedi sanırım. Sinek yemek kuşuma zarar verir mi?

Düzenleme: Şu an da büyük bir sinek var. Onu da takip ediyor ama onu yiyemez sanırım. Yutamayacağı kadar büyük bir sinek. elime almaya çalıştım kuşu, bir git dermişcesine elimi ısırdı. Normal de bırakmıştı ısırma huyunu ama sineği görünce ona bakıyor sürekli, beni takmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de kuş var her gün yiyor bir şey olmuyor.
Benim dayımın oğlu bununla alakalı, biz bilmiyoruz ama onlar için de ne acılar çekiyor sinek, karınca yediklerin de. Karınları falan ağrıyormuş sanırım.
Benimki de yemişti geçen sene, şuan omzumda uyuyor.
1 kere yediği için sanırım benim kuşa da bir şey olmaz. Yani inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…