Eğlencesine yaptığım bir çalışmadır. Bir miktar toz giriyor doğal olarak ama açık kapaktaki gibi de değil. Fiber sinekliği kapak boyutunda kestim ve etrafına yapışkanlı şerit mıknatıs yapıştırdım.
Cam panel varken oyun esnasında işlemci ve ekran kartı 60-65 derecedeydi. Sineklik paneli takınca işlemci 50-55, ekran kartı da 55-60 değerlerini görür oldu. Ekran kartı fanını Afterburner'dan ayarlayamadım, Radeon yazılımını da kurcalamadığım için otomatik hızda şu an. Radeon'dan becerebilirsem belki biraz daha düşebilir sıcaklık.
Cam panel varken oyun esnasında işlemci ve ekran kartı 60-65 derecedeydi. Sineklik paneli takınca işlemci 50-55, ekran kartı da 55-60 değerlerini görür oldu. Yani yan taraf açıkmış gibi oldu bir nevi ama tek fark daha az toz giriyor.
Aslında var ya, daha ince gözenekli bir materyal ile toz meselesi de hallolur. Hocam, kadın çorabı falan gibi bir şey gereceksin yan kapağa, hava geçer toz geçmez
Aslında var ya, daha ince gözenekli bir materyal ile toz meselesi de hallolur. Hocam, kadın çorabı falan gibi bir şey gereceksin yan kapağa, hava geçer toz geçmez
O da olabilir de o zaman sanki kasa içini görmek biraz daha zorlaşır diye düşünüyorum. Gerçi ne tür çorap var bilemiyorum; kadın çorabı görmeyeli uzun zaman oldu