- Makaleler
- 18
Örümcek Adam : Eve dönüş yok filmine gideceğim. Bilet seçeneklerinde 2D ve 3D Altyazılı yazıyor ne fark var araştırdım ama bulamadım.
Örümcek adam: Eve dönüş yok filmine gideceğim. Bilet seçeneklerinde 2D ve 3D alt yazılı yazıyor ne fark var araştırdım ama bulamadım.
3D'ye gitmeni öneririm. Çok daha zevkli bir şekilde izlersin. Altyazıdır falan filmden çıkmış gibi bir görüntü görüyorsun. Cisimlerin uzaklığını falan daha iyi kavrıyorsun.
Gözlük olayı ise gittiğin yerin kalitesine bağlı olarak 5 TL gibi bir fiyata satın alıyorsun. İstanbul neomarin AVM'de bu şekilde.
Daha yeni oradan geldim. 3D kötü değil evet ama alt yazı takibi biraz kötü oluyor.
3D'ye gitmeni öneririm. Çok daha zevkli bir şekilde izlersin. Altyazıdır falan filmden çıkmış gibi bir görüntü görüyorsun. Cisimlerin uzaklığını falan daha iyi kavrıyorsun.
Gözlük olayı ise gittiğin yerin kalitesine bağlı olarak 5 TL gibi bir fiyata satın alıyorsun. İstanbul Neomarin AVM'de bu şekilde.
Teşekkürler.3D'de size 3D destekli gözlük verilir ve filmi içinde gibi izlersiniz. Fakat bu teknolojinin gelişmesi gerek ve düzgün değil. Ayrıca virüs şartlarında herkesin taktığı gözlüğü takmakta iyi bir fikir mi bilmiyorum. 2D ise televizyonda film izlediğimizdeki gibi standart bir film izleyiş deneyimi sunar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.