Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.717 Çözümler 16 17 Aralık 2021 #11 KaanAlper0 dedi: Peki Cinemaximum 2D Türkçe dublaj güzel midir? Genişletmek için tıkla... Kişisel tercihtir. Şahsen üstüne para verseler dublaj izlemiyorum. Onun dışında kalite olarak Cinemaximum üzmez.
KaanAlper0 dedi: Peki Cinemaximum 2D Türkçe dublaj güzel midir? Genişletmek için tıkla... Kişisel tercihtir. Şahsen üstüne para verseler dublaj izlemiyorum. Onun dışında kalite olarak Cinemaximum üzmez.
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 17 Aralık 2021 #12 En mantıklı yer. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 9,2 KB · Görüntüleme: 37
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.319 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 17 Aralık 2021 #13 KaanAlper0 dedi: Peki Cinemaximum 2D Türkçe dublaj güzel midir? Genişletmek için tıkla... Harun Can seslendiriyor. Önceki Spiderman filmine bak, ona göre karar verirsin.
KaanAlper0 dedi: Peki Cinemaximum 2D Türkçe dublaj güzel midir? Genişletmek için tıkla... Harun Can seslendiriyor. Önceki Spiderman filmine bak, ona göre karar verirsin.
RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 17 Aralık 2021 #14 KaanAlper0 dedi: Peki Cinemaximum 2D Türkçe dublaj güzel midir? Genişletmek için tıkla... Harun can seslendiriyordu güzeldir diye düşünüyorum sabah 3D imax gittim film çok güzeldi spoiler yemeden filmi izleyin derim hocam
KaanAlper0 dedi: Peki Cinemaximum 2D Türkçe dublaj güzel midir? Genişletmek için tıkla... Harun can seslendiriyordu güzeldir diye düşünüyorum sabah 3D imax gittim film çok güzeldi spoiler yemeden filmi izleyin derim hocam