4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 20 Aralık 2021 #31 Zerolite dedi: Hocam mobil netim yok maalesef, bu yüzden hazırlıklı gitmek istiyorum. Tamamdır teşekkürler, Umarım para boşa gitmez. Bileti de aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz rahatlamayı deneyin bu kadar şüphecilik hayatta sizi mutlu etmez çabuk yaşlanırsınız. İyi forumlar
Zerolite dedi: Hocam mobil netim yok maalesef, bu yüzden hazırlıklı gitmek istiyorum. Tamamdır teşekkürler, Umarım para boşa gitmez. Bileti de aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz rahatlamayı deneyin bu kadar şüphecilik hayatta sizi mutlu etmez çabuk yaşlanırsınız. İyi forumlar
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.666 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #32 494722 dedi: Hocam biraz rahatlamayı deneyin bu kadar şüphecilik hayatta sizi mutlu etmez çabuk yaşlanırsınız. İyi forumlar Genişletmek için tıkla... Hocam parasını verdiğim şeylerde ister istemez geriliyorum, son bir sorum daha olacak e nabizda veya MHRS de nasıl gözüküyor bu aşı kartı.
494722 dedi: Hocam biraz rahatlamayı deneyin bu kadar şüphecilik hayatta sizi mutlu etmez çabuk yaşlanırsınız. İyi forumlar Genişletmek için tıkla... Hocam parasını verdiğim şeylerde ister istemez geriliyorum, son bir sorum daha olacak e nabizda veya MHRS de nasıl gözüküyor bu aşı kartı.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 20 Aralık 2021 #33 Zerolite dedi: Hocam parasını verdiğim şeylerde ister istemez geriliyorum, son bir sorum daha olacak e nabizda veya MHRS de nasıl gözüküyor bu aşı kartı. Genişletmek için tıkla... e nabızda aşı olduğun tarihler olur, mhrs ise aşı hakkınızın olmadığı yazar oradan anlaşılır.
Zerolite dedi: Hocam parasını verdiğim şeylerde ister istemez geriliyorum, son bir sorum daha olacak e nabizda veya MHRS de nasıl gözüküyor bu aşı kartı. Genişletmek için tıkla... e nabızda aşı olduğun tarihler olur, mhrs ise aşı hakkınızın olmadığı yazar oradan anlaşılır.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.666 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #34 494722 dedi: E nabızda aşı olduğun tarihler olur, MHRS ise aşı hakkınızın olmadığı yazar oradan anlaşılır. Genişletmek için tıkla... Hocam Cinemaximum'un sitesinde HES kodu üzerinden sorgulanacaktir yazıyormuş, sanırım boşa uzattım konuyu.
494722 dedi: E nabızda aşı olduğun tarihler olur, MHRS ise aşı hakkınızın olmadığı yazar oradan anlaşılır. Genişletmek için tıkla... Hocam Cinemaximum'un sitesinde HES kodu üzerinden sorgulanacaktir yazıyormuş, sanırım boşa uzattım konuyu.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 20 Aralık 2021 #35 Zerolite dedi: Hocam Cinemaximum'un sitesinde HES kodu üzerinden sorgulanacaktir yazıyormuş, sanırım boşa uzattım konuyu. Genişletmek için tıkla... Kardeş kurban olayım git yat (!)
Zerolite dedi: Hocam Cinemaximum'un sitesinde HES kodu üzerinden sorgulanacaktir yazıyormuş, sanırım boşa uzattım konuyu. Genişletmek için tıkla... Kardeş kurban olayım git yat (!)
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #36 Zerolite dedi: Bunu gostersem yeterli olur mu ? Bu attığım olur mu ? Genişletmek için tıkla... Evet. Zaten göstermen gereken bu. Ben de orada bunu gösterdim.
Zerolite dedi: Bunu gostersem yeterli olur mu ? Bu attığım olur mu ? Genişletmek için tıkla... Evet. Zaten göstermen gereken bu. Ben de orada bunu gösterdim.
mash Hectopat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #37 Hocam bursada gittiğimde hes ve aşı kartı sordular. Netim yok demişsiniz aşı kartı ve hes kodunu ss alın sıkıntı olmaz.
Hocam bursada gittiğimde hes ve aşı kartı sordular. Netim yok demişsiniz aşı kartı ve hes kodunu ss alın sıkıntı olmaz.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 20 Aralık 2021 #38 Ben dün gittim. HES kodu ve aşı olup olunmadığınız soruluyor. Telefonda HES uygulaması var ise ikisini de görebiliyorlar ekrandan.
Ben dün gittim. HES kodu ve aşı olup olunmadığınız soruluyor. Telefonda HES uygulaması var ise ikisini de görebiliyorlar ekrandan.