Sinerji sitesinden 4 tane bilgisayarda biraz ekleme yaparak birkaç bilgisayar toparladım. Sistemlerde eksik olan yer var mı sizce? Bu sistemlerden hangisini almak daha mantıklı olur bilemedim. Yaklaşık 13-14 bin bütün sistemler. Bu fiyata başka önerebileceğiniz sistemler var mı?
Mastory 5A-RTX3060 Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Mastory 5A-RTX3060 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
VIEWSONIC XG2405 2 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bana da hestia mantıklı geldi fakat işlemcisi i5 11400 Ryzen 5600X e göre biraz FPS performansının düşük olduğunu gördüm bir de sistemin sıvı soğutması Gamepower 14.500 TL civarlarında olduğu için maalesef onu geliştirememiştim o yüzden bilemiyorum
Hocam GameGaraj en az şikayet alan sitelerden belki de bu konuda en iyisi. Eğer içiniz rahat değilse sıvı soğutucu olarak Thermaltake TH240 ekleyebilirsiniz. Taş gibi sistem olur. Fırsatı kaçırmayın derim fiyatı uygun.