Sinerji Abyss hazır sistem alınır mı?

sarp22

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. 2 ile 3 ay içerisinde bir hazır sistem almayı düşünüyorum. O yüzden bu süre içerisinde mevcut hazır sistemleri araştırıyorum. Son zamanlarda yaşanan Sinerji olaylarından dolayı normalde Sinerji'den bir sistem bakmayacaktım ama bu sistem hoşuma gitti bir de bir sıkıntı çıkmasın diye hala stoku bitmemişse mağazasına giderek almayı düşünüyorum. Sistemde bazı değişiklikler yapacağım örneğin işlemciyi Ryzen 7 5700, SSD'yi Kingston'un 1TB'lık hali, RAM'i de 32 GB'lık olacak şekilde özelleştireceğim işlemci soğutucu olarak da seçenekler arasında DeepCool LE500 sıvı soğutucusunu eklemeyi düşünüyorum. Kasası iyi diye düşündüğümden onda bir değişiklik düşünmüyorum. Şu an için oynamayı düşündüğüm oyunlar PUBG, Valorant. CS:GO2, Apex Fortnite gibi FPS oyunları oynayıcağım belki GTA 5 de oynayabilirim, pek fazla hikayeli oyun oynamak gibi bir isteğim yok. Sistem bu özelleştirmelerle bu oyunlarda darboğaz, aşırı ısınma, düşük FPS vb. sorunlar yaşatır mı, anakartı Ryzen 7 5700U kaldırır mı bir de farklı bir özelleştirme tavsiyesi ya da farklı sistem önerilerine de açığım. Şimdiden iyi sosyaller.

Hocam ben olsam İtopya'ya da bakardım on numara sistem topluyor adamlar darboğazı da darboğaz test yazıp ilk siteden alıcağın hazır sistemin bileşenlerini yazıp kontol edebilirsin.

Hocam ben olsam İtopya'ya da bakardım on numara sistem topluyor adamlar darboğazı da darboğaz test yazıp ilk siteden alıcağın hazır sistemin bileşenlerini yazıp kontol edebilirsin.

Genelde Sinerji'deki hazır sistemler İtopya'dakilerden daha kaliteli oluyor. Kullanılan bileşenler açısından söylüyorum. Tabii her model için bu söylenemez, yani arkadaş İtopya'ya da bir uğrasın

normalde ben de itopadan almayı düşünüyorum ama bu attığım sistemin söylediğim özelleştirmeli hali alınır mı,onun hakkındaki fikirleriniz neler acaba bir de içerisinde bu tarz özelleştirmelerin olduğu farklı bir sistem önerileriniz olursa ona da bakabilirim para biriktirdiğim için 2 ile 3 ay sonra anca alabileçeğim zaten

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...s-3x-e-8gb-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-51630 sistem bu bunun üzerinde o dedğim özelleştirmeleri yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…