Merhaba. 2 ile 3 ay içerisinde bir hazır sistem almayı düşünüyorum. O yüzden bu süre içerisinde mevcut hazır sistemleri araştırıyorum. Son zamanlarda yaşanan Sinerji olaylarından dolayı normalde Sinerji'den bir sistem bakmayacaktım ama bu sistem hoşuma gitti bir de bir sıkıntı çıkmasın diye hala stoku bitmemişse mağazasına giderek almayı düşünüyorum. Sistemde bazı değişiklikler yapacağım örneğin işlemciyi Ryzen 7 5700, SSD'yi Kingston'un 1TB'lık hali, RAM'i de 32 GB'lık olacak şekilde özelleştireceğim işlemci soğutucu olarak da seçenekler arasında DeepCool LE500 sıvı soğutucusunu eklemeyi düşünüyorum. Kasası iyi diye düşündüğümden onda bir değişiklik düşünmüyorum. Şu an için oynamayı düşündüğüm oyunlar PUBG, Valorant. CS:GO2, Apex Fortnite gibi FPS oyunları oynayıcağım belki GTA 5 de oynayabilirim, pek fazla hikayeli oyun oynamak gibi bir isteğim yok. Sistem bu özelleştirmelerle bu oyunlarda darboğaz, aşırı ısınma, düşük FPS vb. sorunlar yaşatır mı, anakartı Ryzen 7 5700U kaldırır mı bir de farklı bir özelleştirme tavsiyesi ya da farklı sistem önerilerine de açığım. Şimdiden iyi sosyaller.