Sinerji AES sistem alınır mı?

Anakarttan başlayım. Öncelikle Biostar... Dandik bir marka olduğunu demem gereği var mı? İki: H510 ofis chipseti, OC yapılmaz. Üç: PCİ express 4 desteği yok. Anakart çöp. İşlemci: Okey. Ekran kartı: İnno3D RTX3060, en dandiğini almışlar. İnno3D Biostar kadar bir cringe değilde, yinede Sinerjide takılan Asus değil. SSD: Sinerjide takılan SSD den 1000MB hızı daha düşük. PSU: GameGaraj 650watt... Ne GameGaraj ı ya? İnşallah patlamaz. RAM: Dandik değil, ama sinerjidekinden daha kötü. 3200mhz vs 3600mhz. Bu bilgisayarın 3000 daha ucuz olması nedeni: çöp olması. Şimdi Sizin attığınız bilgisayarınız parçalara bakın, sinerjide duran parçalara bakın. Bir şey atmadan önce özelliklere bakın lütfen.

Dosya Ekleri

• gfggfa.png
    80,8 KB · Görüntüleme: 24

Al canım benim ASUS. Hem de en üst modellerinden. Gönlün olsun.

Benimle dalga geçmenize gerek yok, objektif olduğum için takılıyorum. Sizin önce attığınızı da cevap verdim.

Son düzenleme:
Benimle dalga geçmenize gerek yok, sonuçta siz atmadınız, adamın attığını da gördüm, ve objektif olduğum için ona takılıyorum. Sizin attığınızı da cevap verdim.

Estağfirullah dalga geçmiyorum. Benim göremediğim 2. bir kişi mi var yoksa sizde mi sıkıntı var benim attığım sistemi kimse atmamış ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…