Bilgisayardan fazla anlamıyorum bu sistem böyle beni götürür mü? Sadece ve sadece oyun için olacak. Ek birşey gerekir mi? Monitör iyi mi? Darboğaz olur mu, ısınır mı, soğutma iyi mi? Falan bir şey anlamiyorum yardım edin.
CARNAGE-7500F oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7500F işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
RAM ve SSD yükseltmesi yapın, sıvı soğutucu bunu alın:
Yapıları gereği güçlü işlemcilerin hepsi artık Intel AMD fark etmeksizin ısınıyor. Eğer bir soğutucu almak istiyorsanız ayrı konu açabilirsiniz. Hemen almanız da şart değil bu şekilde kullanın eğer sıcaklıklar çok yüksekse 1000-1500 TL'lık bir kule tipi soğutucu veya 240mm bir sıvı soğutma işinizi görecektir.
Yapıları gereği güçlü işlemcilerin hepsi artık Intel AMD fark etmeksizin ısınıyor. Eğer bir soğutucu almak istiyorsanız ayrı konu açabilirsiniz. Hemen almanız da şart değil bu şekilde kullanın eğer sıcaklıklar çok yüksekse 1000-1500 TL'lık bir kule tipi soğutucu veya 240mm bir sıvı soğutma işinizi görecektir.