T Taha Karslı Yoctopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #1 11k bütçem var ve hazır bir sistem almak istiyorum. Bildiğiniz önerdiğiniz sistemler var mıdır yardımcı olur musunuz? Sinerji Artemis Ryzen 5 5500 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6600 [Oyun Bilgisayarı] Buna bakmıştım ama sanırım insanlar olumlu yaklaşmıyor neden bilmiyorum.
11k bütçem var ve hazır bir sistem almak istiyorum. Bildiğiniz önerdiğiniz sistemler var mıdır yardımcı olur musunuz? Sinerji Artemis Ryzen 5 5500 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6600 [Oyun Bilgisayarı] Buna bakmıştım ama sanırım insanlar olumlu yaklaşmıyor neden bilmiyorum.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #2 Taha Karslı dedi: 11k bütçem var ve hazır bir sistem almak istiyorum. Bildiğiniz önerdiğiniz sistemler var mıdır yardımcı olur musunuz? Sinerji Artemis Ryzen 5 5500 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6600 [Oyun Bilgisayarı] Buna bakmıştım ama sanırım insanlar olumlu yaklaşmıyor neden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetten araştırdığım kadarıyla çok iyi bir sistem. Foruma sormaya gerek bile yok youtube dan gaming testleri araştırırsanız göreceksiniz.
Taha Karslı dedi: 11k bütçem var ve hazır bir sistem almak istiyorum. Bildiğiniz önerdiğiniz sistemler var mıdır yardımcı olur musunuz? Sinerji Artemis Ryzen 5 5500 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6600 [Oyun Bilgisayarı] Buna bakmıştım ama sanırım insanlar olumlu yaklaşmıyor neden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetten araştırdığım kadarıyla çok iyi bir sistem. Foruma sormaya gerek bile yok youtube dan gaming testleri araştırırsanız göreceksiniz.
T Taha Karslı Yoctopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #3 pwleredal dedi: İnternetten araştırdığım kadarıyla çok iyi bir sistem. Foruma sormaya gerek bile yok YouTube'dan Gaming testleri araştırırsanız göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim pek emin olamadım ama gene de bir sormak istedim
pwleredal dedi: İnternetten araştırdığım kadarıyla çok iyi bir sistem. Foruma sormaya gerek bile yok YouTube'dan Gaming testleri araştırırsanız göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim pek emin olamadım ama gene de bir sormak istedim