Sinerji bilgisayar düzgün paketleme yapmadan ürün gönderdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
9
Yer
İstanbul
Selam arkadaşlar,

Sinerji bilgisayarın dün yaptığı rezillikten bahsedeceğim.

22.02.2022 tarihinde sitelerinden mouse aldım aldıktan hemen sonra kendi müşteri hizmetleri üzerinden özellikle sağlam paketleme yapılmasını ekstra bir kutu içine koyulup gönderilmesini istedim müşteri temsilcisi aynen kutu içerisine koyup gönderiyoruz demesine rağmen ürünü sadece baloncuklu poşete sarıp göndermişler kutusunda ezikler vardı Allah'tan ürüne bir şey olmamış.

Bu siteyi kesinlikle tavsiye etmiyorum bu olay yaşandıktan sonra müşteri hizmetlerinin tutumu da çok kötüydü ayın 22'sinde ayrı kutuya koyup gönderiyoruz diyen müşteri temsilcisi 1 gün sonra korunaklı gönderiyoruz diyor, korunaklı dedikleri baloncuklu poşete sarıp göndermek, halbuki küçücük bir kutuya koysanız bu sorun yaşanmayacak şu küçücük ayrıntıya dikkat etmiyorlar bir de e ticaret yapmaya çalışıyorlar siteleri ayrı bir tuhaf kargo takibi için mail geliyor link çalışmıyor.

Sinerji bilgisayardan uzak durun, gram bir şey almayın.

Bence bir tık abartıyorsunuz. Fareler zaten belli bir kalıbın içinde sıkıştırılmış halde geliyor. Direkt kutusuyla gelse bile yani baloncuksuz gelse bile kargo görevlisi isterse duvardan duvara fırlatsın o kutulara kolay kolay zarar gelmiyor. Birçok gözde markanın (SteelSeries, Logitech, Razer, Zowie vb.) Kutuları kaliteli oluyor zaten. O kutulara anca üzerinden arabayla geçersen zarar verebilirsin. Tabii ki kullanıcı için kutuyu ezik ezik görmek kötü bir tecrübe olacaktır ancak baloncuk koruması mouse için gayet yeterli bir koruma.

Hocam yanlış anlama ama adamların işine karışmışsın. Onlar da nasıl paketlenmesi gerektiğini biliyorlardır.

Hocam benim anlamadığım mouse aldınız, kendi kutusu olmadan düz baloncuklu poşete mi sarıp yolladılar?

Bu tarz ürünleri kendi kutusunda dahi atsan kırılmaz arkadaşların dediği gibi ve baloncuk gayet yeterli. Ve ekstra kutuya koymama sebepleri büyük ihtimalle desi artmasın buna bağlı kargo ücreti artmasın diyedir. Yani burada bu yapılan karalama gibi. Sinerji benim babamın oğlu değil ama kutuyu açmadan iade edebilirdiniz.

Hem boş bir serzenişte bulunuyorsun, hem yorum yapanlara laubali cevaplar veriyorsun hem de kalkmış hala konuşuyorsun. Farenin kendi kutusu içinde zaten ayriyeten farenin konulduğu ufak bir ambalaj daha var. Yani orijinal kutusunda toplamda 2 ayrı plastik ambalaj ile korunuyor. Diğer bir konu ise sana yolladıkları gibi baloncuklu poşetler aşırı sağlamlar. Kutulardan çok daha fazla iş yapıyorlar. Senin gibi her gün binlerce huysuza kargo yapıyor bu insanlar. Sırf 1 adet fare için de kutu kullanmak oldukça saçma. Hem malzeme israfı hem gereksiz desi hem de gereksiz uğraş. Sen de kalkmış burada şikayet ediyorsun. Var mı kardeşim ürününde bir sorun? Yok. O zaman neyin tatavası bu? Sinerji'nin yerinde olsam seni kara listeye alır asla da ürün vermem.

Kesinlikle haklısınız. Baloncuk, ekstra kutudan çok daha dayanıklı zaten. İsterse matruşka gibi 4 kutuya koysun bir şey değişmez o fareye hiçbir zarar gelmeyecek. Adam neden desi artırsın milletin keyfine göre?

Yemin ediyorum firmadan bir temsilci olsam ve foruma üye olsam şu arkadaşa markayı karalama yaptığı için şikayet ederdim. Sebebe bakar mısınız ya? Ürün zarar görmüşse tamam haklısın, ya da kutu zararlı mı geldi o zaman tutanak tut kargocu ile ve iade et. En azından hukuki hakkını kullan. Hem ürünü almış hem de tatava yapıyor. Babasından azar işitti galiba aldı diye, acısını firmadan çıkarıyor. Bir de beğenmediyse fareyi üstüne tuzu biberi olmuştur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…