Shepherd1 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #1 Sinerji bilgisayar güvenilir mi? Ürün alınır mı? İade değişim yapıyorlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2022
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 20 Haziran 2022 #2 Güvenilirdir, alışveriş yapabilirsiniz. İade ve değişim suistimal edilmediği sürece her tüketicinin hakkıdır yaparlar.
Güvenilirdir, alışveriş yapabilirsiniz. İade ve değişim suistimal edilmediği sürece her tüketicinin hakkıdır yaparlar.
Rootsy Kilopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 848 Çözümler 14 20 Haziran 2022 #4 Güvenilir. Anakartımı oradan almıştım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Shepherd1 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #5 Metin Eren Türkmen dedi: Güvenilirdir, alışveriş yapabilirsiniz. İade ve değişim suistimal edilmediği sürece her tüketicinin hakkıdır yaparlar. Genişletmek için tıkla... Şimdi almayı düşünüyorum dedim yoksa gidip dükkandan mi alsam dedim ondan soruyorum yanıtlarınız için teşekkür ederim
Metin Eren Türkmen dedi: Güvenilirdir, alışveriş yapabilirsiniz. İade ve değişim suistimal edilmediği sürece her tüketicinin hakkıdır yaparlar. Genişletmek için tıkla... Şimdi almayı düşünüyorum dedim yoksa gidip dükkandan mi alsam dedim ondan soruyorum yanıtlarınız için teşekkür ederim
G gojo12 Picopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 444 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #6 Shepherd1 dedi: Sinerji bilgisayar güvenilir mi? Ürün alınır mı? İade değişim yapıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Güvenilir değişim yaparlar yardımcı falan oluyorlar ama iade kabul etmiyorlar
Shepherd1 dedi: Sinerji bilgisayar güvenilir mi? Ürün alınır mı? İade değişim yapıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Güvenilir değişim yaparlar yardımcı falan oluyorlar ama iade kabul etmiyorlar