Helloxg Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Sizce Sinerji bilgisayar güvenilir mi? Toplama kasa aldığımızda parçaların kutuları geliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2024
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.883 Çözümler 37 Yer 東京 1 Ağustos 2024 #2 İki sorunuza da evet. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2024
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.067 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 Ben mağazalarına gidip almıştım. Kargoyla alacaksanız ekran kartını monte etmeyip yolluyorlar, siz kendiniz takıyorsunuz. Onun harici diğer kutular kasayla beraber geliyor diye biliyorum.
Ben mağazalarına gidip almıştım. Kargoyla alacaksanız ekran kartını monte etmeyip yolluyorlar, siz kendiniz takıyorsunuz. Onun harici diğer kutular kasayla beraber geliyor diye biliyorum.
7 757435 Picopat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 193 Çözümler 1 1 Ağustos 2024 #4 Helloxg dedi: Sizce Sinerji bilgisayar güvenilir mi? Toplama kasa aldığımızda parçaların kutuları geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Güvenilir rahatlıkla alış-verişinizi yapabilirsiniz.
Helloxg dedi: Sizce Sinerji bilgisayar güvenilir mi? Toplama kasa aldığımızda parçaların kutuları geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Güvenilir rahatlıkla alış-verişinizi yapabilirsiniz.