Sinerji Bilgisayar i5 6500 Sistem Toplama

Aaron1903

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar toplıyacağım sistemi Sinerji'den almaya karar verdim fakat garanti kapsamından hala pek bir bilgim yok, Aşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 562
Bu sistemi alırsanız büyük bir hata yapmış olursunuz. İ3 6100, H110M ve R9 380 bir sistem toplaman daha iyi olacaktır.
Render işleri ve Adobe programları ile uğraşacağım için işlemci gerekiyor, ekran kartıda bana yetecek performansı vereceğini düşünüyorum.

Arkadaşlar toplıyacağım sistemi Sinerji'den almaya karar verdim fakat garanti kapsamından hala pek bir bilgim yok, Aşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemi ne zaman topladınız acaba şuan sinerji den baktığımda gtx 960 2 gb 600 lira civarında.

Cevabınız için teşekkürler, ortalama kaç yıl idare eder bu sistem?
3 yıl boyunca çok rahat götürür. Zaten o üç yıl içerisinde de müthiş işlemci gücü isteyen uygulamalar çıkmayacaktır. Mesela 2. nesil işlemciler hala takır takır çalışır. Hesabı siz yapın. 2. nesil işlemciler 2011'de çıktı bu arada.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı