BekirYfk Femtopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 49 28 Aralık 2020 #11 pWrist dedi: Stokta değilse daha geç gelebilir. Genişletmek için tıkla... Yani stokta olarak gözüküyor inşallah bir sorun olmaz. alpella dedi: Sadece ekran kartı almıştım ve cumartesi verdiğim sipariş çarşamba elime ulaşmıştı fakat tüm sistemin gelecek olması bu süreyi uzatır mı bilemem. Genişletmek için tıkla... alpella dedi: Sadece ekran kartı almıştım ve cumartesi verdiğim sipariş çarşamba elime ulaşmıştı fakat tüm sistemin gelecek olması bu süreyi uzatır mı bilemem. Genişletmek için tıkla... Hangi şehire geldi mesafe olarak yani.
pWrist dedi: Stokta değilse daha geç gelebilir. Genişletmek için tıkla... Yani stokta olarak gözüküyor inşallah bir sorun olmaz. alpella dedi: Sadece ekran kartı almıştım ve cumartesi verdiğim sipariş çarşamba elime ulaşmıştı fakat tüm sistemin gelecek olması bu süreyi uzatır mı bilemem. Genişletmek için tıkla... alpella dedi: Sadece ekran kartı almıştım ve cumartesi verdiğim sipariş çarşamba elime ulaşmıştı fakat tüm sistemin gelecek olması bu süreyi uzatır mı bilemem. Genişletmek için tıkla... Hangi şehire geldi mesafe olarak yani.