Sinerji bilgisayar kargosu kaç günde gelir?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sinerji'den dün akşam saatlerinde hazır sistem sipariş verdim, ne zaman gelir sizce? Alan var mı? Ayrıca ekran kartı takılı mi gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinerji'den dün akşam saatlerinde hazır sistem sipariş verdim, ne zaman gelir sizce? Alan var mı? Ayrıca ekran kartı takılı mi gelir?
Hayır takılı gelmiyor ekran kartını ayrı kargoluyorlar. Ne zaman geleceğini bilmiyorum ama hiç sipariş etme deneyimim olmadı

Ekran kartı demonte şekilde kasanın tüm bileşenleri montajlı hali ile dış kasanın orjinal kutusuna koyulur ve gönderilir. Kasanın içerisinde bulunan diğer bileşenlerin kutuları ise başka bir kutuya koyularak yanında gönderilir. Kutuların bulundugu kutuda ise ekran kartı da kutulanarak muhafaza edilir.

Ek olarak Sinerji kargo konusunda diger markalara nazaran biraz daha iyidir ortalama 1 hafta içinde elinde olur.

Benim ekran kartım montajlı gelmişti. Ama ekran kartı kasanın üstüne plastik klipler ile tutturulmuştu sallanmasın diye. 2020'de. 1 hafta gibi bir sürede gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…