Sinerji bilgisayar rezaleti

FaKeReaL

Kilopat
Sinerji bilgisayardan aldığım ekran kartını iade etmiştim ürün açılmış alamayız dediler ürünü açmadığım halde. Bu yaşadığım ilk sorundu. Ekran kartında coilwhine problemi var bunun için göndereceğim fakat müşteri hizmetlerini arıyorum tam 40 dakika sırada bekletip başa atıyorlar. Yaşadığım diğer sorun ise garanti sorgulayacakken seri numarası giriyorum ürün bulanamadı diyor.

Problemler ile garanti ilgilenir ancak bizim halkımız genel olarak satan kişi veya firmaya söylüyor problem için garantiye yollayın ayrica not olarak da ürün bulunamadı deyin.

"Ekran kartında coilwhine problemi var bunun için göndereceğim"

Ya dostum lütfen konuda yazanı baştan sona kadar okur musun sen önce. Benim şikayet ettiğim konu üründe problem olması mı sence? O yazanlardan sadece bunu çıkarıyorsan kitap okumanı öneriyorum sana.

Ya dostum lütfen konuda yazanı baştan sona kadar okur musun sen önce. Benim şikayet ettiğim konu üründe problem olması mı sence? O yazanlardan sadece bunu çıkarıyorsan kitap okumanı öneriyorum sana.

Arkadaşım orada müşteri hizmetlerine ulaşamadığını ve ürünün arızalı olduğunu belirtmişsin bende sana yardımcı olmak amacı ile garantiye gitmeni tavsiye etmişim.

Hocam öncelikle kendinizle çelişiyorsunuz hem açmadım diyorsunuz hem de coil whine var diyorsunuz herhangi bir sorun için garantiye başvurmanız gerek, ayrıca seri numarası olayı çok karışık Samsung ürünlerde vsde de çıkmıyor.

Geçmiş olsun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…