chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Makaleler 7 Çözümler 10 23 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar üye olmadan mouse siparişi verdim mailde takip için bağlantı göndermişler fakat çalışmıyor. Ekranda böyle bir şey çıkıyor. Kargoya verilmemiş galiba kaç güne verirler? MNG Kargo seçtim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2022
Arkadaşlar üye olmadan mouse siparişi verdim mailde takip için bağlantı göndermişler fakat çalışmıyor. Ekranda böyle bir şey çıkıyor. Kargoya verilmemiş galiba kaç güne verirler? MNG Kargo seçtim.
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 23 Şubat 2022 #2 En fazla 2-3 iş günü içerisinde kargoya verilir.
Falcon78 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 1.417 Makaleler 9 Çözümler 3 Yer İstanbul 24 Şubat 2022 #3 Sinerji bilgisayarın sistemini anlayamadım dünkü mouse siparişimde de kargo takip bilgisi maili geldi ama gelen link çalışmıyor bu şekilde hata veriyor, bu kadar amatör firma olamaz ilkti son oldu zaten bu firmadan gram bir şey almam artık.
Sinerji bilgisayarın sistemini anlayamadım dünkü mouse siparişimde de kargo takip bilgisi maili geldi ama gelen link çalışmıyor bu şekilde hata veriyor, bu kadar amatör firma olamaz ilkti son oldu zaten bu firmadan gram bir şey almam artık.