Merhaba arkadaşlar. Az önce Sinerji bilgisayardan monitör aldım. Ödeme kısmında onayladıktan sonra site hata verdi. Baktım sipariş oluşmamış. Ama kredi kartına girdiğimde para çekilmiş. Daha önce yaşayan oldu mu bunu? Dolandırıcı site falan mı bunlar?
Biraz bekleyin herhangi bir sonuçlanma olmazsa ısrarcı olun. Bana aldığın monitörün linkini atabilirseniz bir bakayım. Sinerji güvenli diye biliyorum ^^
Biraz bekleyin herhangi bir sonuçlanma olmazsa ısrarcı olun. Bana aldığın monitörün linkini atabilirseniz bir bakayım. Sinerji güvenli diye biliyorum ^^
Asus 27" VG279Q1R 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Asus 27" VG279Q1R 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Kardeşim 10 gün önce bilgisayar almaya karar verdim. Sadece ekran kartı fiyatlarını biliyordum. Bu monitör incehesap'ta 4 bine satılıyordu. Bir anda 5800'e çıktı. Ne olduğunu anlamadım. Sonra Sinerji'de 4200'e yakaladım. Aşırı fiyat dengesizliği var piyasada. Kafasına göre fiyat yazıyorlar. Dolar sabit duruyor oysa.
Hocam şu an aynı sorunu yaşıyorum hafta sonu olduğu için müşteri hizmetleri kapalı pazartesi konuşun dediler mağazaya gidince bu sıkıntı rahat çözülüyor mu?
Hocam şu an aynı sorunu yaşıyorum hafta sonu olduğu için müşteri hizmetleri kapalı pazartesi konuşun dediler mağazaya gidince bu sıkıntı rahat çözülüyor mu?