Sinerji Bilgisayar'dan alınan ürün para çekildiği halde gözükmüyor

Wopsle

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar başlıktaki gibi. Ürünü aldım Papara kart ile. (önemi yok ama belirtmek istedim.) Parayı çektiler ama bir hata oluştu dediler. Ürün siparişlerim kısmında gözükmüyor. Ne yapmalıyım? Yardım edebilir misiniz?

Şu anda para provizyonda kalmış olabilir yani henüz sitenin hesabına geçmemiştir. Siz firmaya ulaşmaya çalışın. Eğer para sitenin hesabına bile geçse sizin tarafınızdan transfer edildiği görülür eğer sipariş oluşturamazlarsa para iadesi yaparlar.

Kendileriyle iletişime geçin. Sinerji dolandırıcılık yapmaz. Ben de sistem almıştım.
Yardımcı olurlar büyük ihtimalle.
Ben her gün 2 mail atmıştım sistemin durumuyla ilgili. Azimle cevaplıyorlar her şeyi. Berker, Yasin ve Batuhan Bey'e buradan teşekkürler 😄

Merhabalar başlıktaki gibi. Ürünü aldım Papara kart ile. (önemi yok ama belirtmek istedim.) Parayı çektiler ama bir hata oluştu dediler. Ürün siparişlerim kısmında gözükmüyor. Ne yapmalıyım? Yardım edebilir misiniz?
Paparada ki para onlara ulaşmamiştır muhtemelen düzelmez ise ulaşın onlara

Sitelerinde canlı destek var denediniz mi?
Denedim hocam. Ama hafta sonları ve saat 9dan sonra kapanıyormuş.
Şu anda para provizyonda kalmış olabilir yani henüz sitenin hesabına geçmemiştir. Siz firmaya ulaşmaya çalışın. Eğer para sitenin hesabına bile geçse sizin tarafınızdan transfer edildiği görülür eğer sipariş oluşturamazlarsa para iadesi yaparlar.
Dediğiniz Gibiyse Sorun Olmaz hocam. Hafta Sonu Ulaşamıyoruz Diye Biliyorum Ama Yine de bi yarın sabah arıyacağım.

Kendileriyle iletişime geçin. Sinerji dolandırıcılık yapmaz. Ben de sistem almıştım.
Yardımcı olurlar büyük ihtimalle.
Ben her gün 2 mail atmıştım sistemin durumuyla ilgili. Azimle cevaplıyorlar her şeyi. Berker, Yasin ve Batuhan Bey'e buradan teşekkürler 😄
Teşekkür ederim hocam. Ama akşamları ve hafta sonları destek kapalı sanırım. Zaten çoğu kişi de güvenilir olduğunu söylüyordu. Sadece ne yapabilirim diye sormuştum. Dediğiniz Gibi Yapacağım. Az Önce 1 Mail Attım. Umarım Yarın Sabah Cevaplarlar.
teş
Paparada ki para onlara ulaşmamiştır muhtemelen düzelmez ise ulaşın onlara
Teşekkür Ederim Hocam.
İsterseniz Papara'ya ulaşıp işlem iptali yapmayı da deneyebilirsiniz duruma göre.
Bu saatte bakacaklarını sanmıyorum. Yarın denerim. Teşekkür ederim.
Gece para geldi bende yine satın aldım
1644060080353.png

Yardım Eden Herkese Teşekkür Ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı