Sinerji Bilgisayar'dan EFT/Havale ile Notebook Almak

SheZooFren

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle Sinerji Bilgisayar'dan alışveriş yapan varsa herhangi bir sorunla karşılaştılar mı merak ediyorum. Tabi ilk kez havale/EFT ile alışveriş yapacağım için aklımda sorular var. Hesabım olmadan Sinerji Bilgisayar hesabına para yatırabilir miyim? Veya Ziraat Bankası hesabımdan başka banka hesabına gönderebilir miyim? Sanırım bu EFT oluyor. Ve herhangi bir sorun olursa mesela para hesaba gittikten sonra ürünü göndermezlerse böyle bir durum mümkün olabilir mi? Alacağım 4000 TL olduğu için ister istemez içimde bir korku oluyor.

Bizim arkadaş da ordan kasa topladı. Ürünü takip etti parayı yatırdıktan sonra ürün 2 gün içinde eline geldi. Onun söylediğine göre güvenilir. Ben bizzat alışveriş yapmadım

Merhaba, bankalar arası para transferi EFT; banka içerisinde hesaplar arası para transferi ise havale oluyor.
EFT kredi kartından bile daha güvenilir bir yöntemdir, fakat dikkat etmeniz gereken 1-2 nokta var.
EFT'nin açıklama bölümüne ''xxxx'' sipariş no'lu siparişimdeki ''şu şu şu'' ürünlerin bedelidir diye mutlaka belirtin.
EFT'yi gönderdikten 10 dakika sonra firmayı arayarak ''ben EFT'yi gönderdim sıra sizde'' diye parayı yatırdığınıza dair bilgilendirme yapın.
Bu şekilde kredi kartından daha güvenli işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Peki hesabım olmadan kartsız para yatırma ile ATM'den yatırabilir miyim? O zaman açıklama bölümüne bişey yazamam sanırım. Kasadan da sanırım işlem ücreti fazla alıyorlar.

Acaba kısada olsa nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz? Hesap olmadan oluyorsa hesapsız , olmuyorsa o şekilde anlatabilir misiniz?

Eğer aklında soru işareti olan varsa ben alışverişimi başarı ile tamamladım. Vakıfbank gişesinden herhangi bir ücret alınmadan isimden hesaba 4000 Tl'yi gönderdim. 10-15 dk sonra ödemem onaylandı ve aynı gün kargoya verildi. Gönderdiğim mesajlara kısa zamanda ve ilgili şekilde cevap verdiler. Ürünü gayet iyi paketlemişlerdi ve herhangi bir eksiği ve hasarı yoktu. Tek alışverişle iyi olduğuna karar veremem ama ilk alışverişimde çok memnun kaldım.

Bende sinerjiden havale ile ödeme yapacağım sorum olucak
havale yaparken yaş 18 geçmesi lazımmı 17 yaşındayım
havale kesinti falan oluyormu 2100 tl lik pc alıcam direk 2100 tl yi yollasam gider demi

Sinerji üzerinden çok kereler kredi kartı ve havale yolu ile alış-veriş yaptım. Öncelikle güvenilir bir firma bu konuda şüpheniz olmasın. Ürün gönderilir mi diye merak etmeyin. Yoğunluğa göre sarkma oluyor ama mutlaka ulaştırırlar size. EFT yaparsanız babanızın veya bir tanıdığınızın hesabı üzerinden yaparak telefonla ulaşıp ad soyad bilgilerini vererek onaylatabilirsiniz. ATM üzerinden para yatırarak da ulaştırabilirsiniz. Aynı bilgileri yine vererek halledebilirsiniz fakat ATM üzerinden para yatırırsanız sizden masraf keser direk. Masraf ücretin büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…