En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
(PSU High Power 500W seçilecek)
Bana sorarsanız üstteki parça parça sistemler çok daha mantıklı.
Güç kaynağının iyi olmadığını belirtmişsiniz fakat neye dayanarak bunlara söyleyebiliyorsunuz anlam veremiyorum. Herhangi bir marka yeni veya çok tercih edilmiyorsa, direk nasıl "çöp" ibaresini anlamca yapıştırabiliyorsunuz? "X marka varsa alınmaz" bu nasıl bir önyargıdır böyle. Bir kaynak veya kısmi bir olay belirtin ki bizde neden tercih etmememiz gerektiğini bilelim. 4 yıldan beri PowerBoost PSU kullanıyordum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.
@dirsekdemir Çöp anlatabildim mi, çöp ten de öte. Sende 4 yıl sağlam çalıştı diye başka insanlarda da 4 yıl sağlam gidecek diye bir şey yok, voltaj dalgalanması olur ya sistem gider, ya PSU, korumaları zayıf, dandik bir PSU. Siz savunmaya devam edebilirsiniz.
Siz hiçbir sıkıntı yaşamadan nasıl kaliteli damgası vuruyorsunuz peki? Bir üründe sorun yaşamamak onu kaliteli yapmaz. Sertifikası falan yok, prizden çektiği gücü falan hesapladınız mı? PSU'nun sahip olduğu korumalara baktınız mı? İçindeki kullanılan bileşenlerin kalitesi nedir araştırdınız mı? Hayır. Sadece 4 yıldır kullanıyorum, problem yok. O halde Everest dandik bir klavye kullanıyorum, problem çıkartmadı. Önerecek miyim? Hayır.
Ayrıca bu işler marka değil, modele bakılarak alınır. Her markanın her PSU modeli iyi değil. İnsanlar sahip olduğu ürünü kötülemez, bunu da unutma. Sen çıkıp da ben berbat bir PSU kullanıyorum demezsin. Çünkü bunu kendine yediremezsin. Sorun yaşamadım, kaliteli der çıkarsın aradan.
@dirsekdemir Çöp anlatabildim mi, çöp ten de öte. Sende 4 yıl sağlam çalıştı diye başka insanlarda da 4 yıl sağlam gidecek diye bir şey yok, voltaj dalgalanması olur ya sistem gider, ya PSU, korumaları zayıf, dandik bir PSU. Siz savunmaya devam edebilirsiniz.