Sinerji Bilgisayar'ın Kasıtlı Bozuk Ürün Satması

Slmnbrknk

Hectopat
Daha fazla  
27.12.2017 tarihinde Sinerji Bilgisayar'dan bir bilgisayar topladım. Eve getirip parcalari birlestirdigimde bir sorunla karsilastim. Sorun: bilgisayarin ekrani herhangi bir zamanda ekran kilitlenip kaliyor. Bu sorun sonrasinda bilgisayarimi Sinerji Bilgisayara goturdum. Onlar da tum parcalari servise gonderdiler.

Tum parcalar 20 gun sonunda serviseten geldi ve anakart disinda tum parcalarin sorunsuz oldugu raporlari ile birlikte elime ulasti. Sonrasinda anakartin ayni modeli ile degisimini talep ettim. Sonrasinda bu anakarti da aldim, ve kurdum sistemimi. Fakat ayni sorun yine oldu. Anakarti tekrardan servise yolladim. Servis sorunu tamir ettigini iddia edip anakarti bana tekrardan geri yolladi. Ben de sistemi kurup tekrardan actim bilgisayari. Fakat sorun hala devam ediyor. Sonrasinda anakarti tekrardan servise yolladim.

20 gunun sonunda ASUS servisi Sinerji Bilgisayara anakartin arizali oldugu raporunu gonderdi ve Sinerji Bilgisayar bana parami geri iade etti. Ben de bir daha sikinti cikmaz diye yine Sinerji Bilgisayar'dan MSI B350M Gaming Pro modelli bir anakart aldim. Bu sefer sorun kesin cozuldu diye umut etmistim. Fakat sorun yine devam eder durumda. Su son 4 aydir bikkinlik derecesine geldim. Bu gun anakarti yine servise gonderecegim. Sinerji Bilgisayar bence bunu kasitli olarak yapiyor. 3 defa ust uste 0 olan bir urunun arizali cikma ihtimali bence cok sacma. Diger urunlerde sorun vardir diye dusundum ve diger parclari baska bir sistemde denedim. Fakat hicbirinde sikinti cikmadi. Baska bir sistemin parcalarini benim anakartimda denedigimde ise, ayni sorun oldu. Yani sorun yine kesinlikle anakarttan kaynakli.

Bu kadar sacma birsey gormedim ben. Ayrica anakarti alirken fatura sisteminde sikinti oldugunu, bana anakarti almami, ertesi gun faturayi e-postama atacaklarini bildirdiler. Fakat anakarti almamin ustunden neredeyse 1 bucuk hafta gecti, hala faturayi e-postama atmadilar. Ustelik 2 kere online destekten hatirlatmama ragmen. Benim isim gucum yok da, bu sorumsuzlara bunu mu hatirlaracagim? Burada sizlere tavsiyem kesinlikle Sinerji Bilgisayardan alisveris yapmamaniz uzerine olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…