Sinerji bilgisayarın yaptığı montajı düzeltmek

Bir de bunun için 30 lira civarı bir toplama ve test bedeli alıyorlar değil mi? Yazık vallahi yazık.. 10 yaşında çocuğun eline versen daha düzenli toplar şu kabloları.

Ayrıca çok daha uygun fiyatlı ve iyi firmalar mevcut. Bakınız Eksen Bilgisayar.

Sigara içenle içmeyenin ciğeri gibi fotoğraflar elinize sağlık. 2 adet sorum olacak size:
1-Kasanın modeli nedir?
2-İşlemci stock soğutucu ile yük altında kaç derece oluyor birde niye 6600K ve sıvı soğutmalı hız aşırtma yerine düz 6700 satın aldınız iş amaçlı bir kullanımda mı düşünüyorsunuz?

Öncelikle hayırlı olsun,bende o site hakkında çok olumsuz yorumlar okudum.

Arkadaşlar, üstüne basa basa söylüyorum, Sinerji güvenilir bir firmadır. Diğer firmalarla ilgili hiç kötü yorum okumadınız mı? Kötü toplamadılar mı? Kabul, resmi görünce içim sızlamadı değil ama bu konuyu Sinerji karalama konusuna çevirmeyin lütfen. İsteyen istediği firmayı tercih edebilir ama Sinerji seçenekleriniz arasında olabilecek kadar kaliteli ve ucuz bir firma. Ayrıca, hayırlı olsun.

Olumsuz yorum bulunmayan hiçbir yer yok malesef bizim ülkemizde yabancılar nasıl bilmiyorum. En basitinden yemeksepetinden alışveriş yaparken bile sorun yaşayan onlarca insan var. Görerek aldığınız üründende sıkıntı çıkabiliyor bunlar malesef hep var.

Montaj çok güzel olmuş, tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…