Bütçe: 23K.
FPS oyunları oynamak için kullanacağım. 1080p monitörde oynayacağım. Olabildiğince F/P bir sistem almak istiyorum. Tavsiyeleriniz ve görüşleriniz nelerdir?
G.Skill 32GB(2x16) Ripjaws V 3600mhz CL18 DDR4 Ram (F4-3600C18D-32GVK) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
G.Skill 32GB(2x16) Ripjaws V 3600mhz CL18 DDR4 Ram (F4-3600C18D-32GVK) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Hocam sadece anakartı upgrade etsek yeter mi yani RAM'ler hiç mi götürmez? Çünkü bütçemi hayli aşıyor.
Çıkartamıyorum da farklı RAM alayim isteğime göre.
Hocam sadece anakartı upgrade etsek yeter mi yani RAM'ler hiç mi götürmez? Çünkü bütçemi hayli aşıyor.
Çıkartamıyorum da farklı RAM alayim isteğime göre.
Yani idare eder overlock gibi bir hedefim yok normal kullanıcıyım ama markasını biliyorum kötü ileriki zamanda satıp değiştiririm illaki bir güncelleme yapacağım tabii ki o zaman alırım çünkü şu an laptopumu satacağım 22 bine hemen alacağım zaman kaybetmeden yaz geldi çalışıp monitör ve idareten bir klavye alacağım ama 25 bin olursa bütçemi aştığı için hemen alamam bu sefer sistem kaçar ise üzülürüm ekran kartı güzel çünkü.