Sinerji Bosphorus Intel Core i5 12400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6600XT [Gaming PC] maksimum bütçem 17k daha üzerine çıkamam değişiklik yapmadan alınır mı?
amacım oyun oynamak yayıncılık işleriyle vb ilgilenmiyorumNe yapacagina gore degisir fakat bence uygun ve ideal bir sistemdir. Cogu oyunu en az medium belki high bile acabilir.
Ne yapacagina gore degisir fakat bence uygun ve ideal bir sistemdir. Cogu oyunu en az medium belki high bile acabilir.
17kya daha iyi bir sistem bulabilir miyim yoksa al geç diyor musunuz bunu yan parçaları da hoşuma gitti yoksa max bütcem 16kydıArkadaş 2K da oynamıyor. 1080p için üretilmis bir kart zaten 1080P'de ise Ultra'da aciyor neredeyse çoğunu.
17kya daha iyi bir sistem bulabilir miyim yoksa al geç diyor musunuz bunu yan parçaları da hoşuma gitti yoksa maksimum bütçem 16kydı.
hocam benim 3060 değil de 6600xt tercihimdir bir de 12400f daha güçlü bir işlemci 5500 kıyasla o yüzden yine de teşekkürlerSinerji CTV-V1 Ryzen 5 5500 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] bunada bakmanızı tavsiye ederim.
Bu arada ben öyle çok anlamam bu işlerdej anlayan arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur sizin için.
hocam evet hazır sistem şart gibi bir de bu ekran kartı soğutma modeli kasa psu anakart gibi parçaları benim attığım sistemden daha kalitesiz değil midir?6650XT seçerek, isteğe bağlı olarak işlemcide 12600 de seçebilirsiniz buna bakabilirsiniz. Hazır sistem şart mı ?
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Kasa olarak attığım sistem daha iyi, Hellhound iyi bir model araştırabilirsiniz, psu olarak daha kalitesiz ve anakartı değiştirmek gerekiyor, söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın. H610M A iyi diye biliyorum.hocam evet hazır sistem şart gibi bir de bu ekran kartı soğutma modeli kasa psu anakart gibi parçaları benim attığım sistemden daha kalitesiz değil midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.