Sinerji bosphorus vs Gaming gen mantis

Gaming gen linkini yeniler misin? Açılmıyor, Bende mi sıkıntı var?

İkiside güzel, Üsttekini kasası ve psu güzel. Mantis olanda keşke, Daha az bütçeli anakart seçeneği olsaymış.

Bu fiyatada daha iyisi var mı bilmiyorum fakat bu 2 seçenek arasından üstteki daha iyi.

yorumlarınız için teşekkür ederim ben normalde böyle bi yol izlemeyi planlamıştım anakartta geleceğe yatırım olur wifi özelliği var vs diye düşünmüştüm ama bu fiayata daha iyi bi kasa olabilir mi diye biraz araştırmak istedim sinerjidekini buldum ama i5 den emin değilim herkes ryzen 5600 iyisi diyor birde ekran kartıyla uyumu daha mı iyi olur acaba ? birde monitör nasıl

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    39,3 KB · Görüntüleme: 32

i5 12400F daha iyi hocam, kötü demelerinin sebebi Intel işlemcileri yükseltirken anakarıtda değiştirmenin gerekmesi çünkü her neslin pinleri farklı oluyor, örneğin 10. nesil LGA 1200 soket kullanırken 12. nesil LGA 1700 soket kullanıyor fakat Ryzen da öyle değil, birçok işlemci AM4 soket o yüzden yükseltmeye daha açık ayrıca LGA 1700 tarafında işlemciler ucuz iken anakartlar daha pahalı fakat siz hazır sistem alacağınız için sıkıntı yok. Monitör tarafında bir bilgim yok fakat TUF monitörlerde kronik flicker sorunu var bir de VA panel tercih etmemeye çalışın Dell G2422HS öneririm bu arada üstteki linkteki sistem daha iyi fotoğraftakinden i5 12400F 6750XT olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…