Cfx Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-breaker-intel-core-i5-12400f-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-palit-geforce-infinity-2-8gb-rtx4060-oyun-bilgisayari-p-51603 Bu sistemi almayı düşünüyorum. İçinde PSU var mı?
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-breaker-intel-core-i5-12400f-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-palit-geforce-infinity-2-8gb-rtx4060-oyun-bilgisayari-p-51603 Bu sistemi almayı düşünüyorum. İçinde PSU var mı?
D Doritosbaga Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #2 600w bir psu var Bütçen ne ona göre başka hazır sistem önerebiliriz
Cfx Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 Doritosbaga dedi: 600w bir psu var Bütçen ne ona göre başka hazır sistem önerebiliriz Genişletmek için tıkla... 23bin bütçem var önemli olan işlemci, profesyonel olarak valorant oynuyorum
Doritosbaga dedi: 600w bir psu var Bütçen ne ona göre başka hazır sistem önerebiliriz Genişletmek için tıkla... 23bin bütçem var önemli olan işlemci, profesyonel olarak valorant oynuyorum
D Doritosbaga Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #4 Cfx dedi: 23bin bütçem var önemli olan işlemci, profesyonel olarak valorant oynuyorum Genişletmek için tıkla... Yapacağınız islem sadece valorant ve benzeri oyunlar oynamak mi? Fotoğraf düzenleme editleme gibi işlerle de uğrasacaksaniz Intel tavsiye ederim
Cfx dedi: 23bin bütçem var önemli olan işlemci, profesyonel olarak valorant oynuyorum Genişletmek için tıkla... Yapacağınız islem sadece valorant ve benzeri oyunlar oynamak mi? Fotoğraf düzenleme editleme gibi işlerle de uğrasacaksaniz Intel tavsiye ederim
Cfx Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #5 Doritosbaga dedi: Yapacağınız islem sadece valorant ve benzeri oyunlar oynamak mi? Fotoğraf düzenleme editleme gibi işlerle de uğrasacaksaniz Intel tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... hocam arada edit ve profesyonel olarak valorant oynuyorum yani şuanlık bunlar dışı bi işlemimi olmaz gibi gözüküyor Doritosbaga dedi: Yapacağınız islem sadece valorant ve benzeri oyunlar oynamak mi? Fotoğraf düzenleme editleme gibi işlerle de uğrasacaksaniz Intel tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... çevremdeki esporcu arkadaşlar oyun için amd öneriyorlar intel alırsam sıkıntı çıkarmı Son düzenleme: 16 Temmuz 2024
Doritosbaga dedi: Yapacağınız islem sadece valorant ve benzeri oyunlar oynamak mi? Fotoğraf düzenleme editleme gibi işlerle de uğrasacaksaniz Intel tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... hocam arada edit ve profesyonel olarak valorant oynuyorum yani şuanlık bunlar dışı bi işlemimi olmaz gibi gözüküyor Doritosbaga dedi: Yapacağınız islem sadece valorant ve benzeri oyunlar oynamak mi? Fotoğraf düzenleme editleme gibi işlerle de uğrasacaksaniz Intel tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... çevremdeki esporcu arkadaşlar oyun için amd öneriyorlar intel alırsam sıkıntı çıkarmı
D Doritosbaga Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #6 Cfx dedi: hocam arada edit ve profesyonel olarak valorant oynuyorum yani şuanlık bunlar dışı bi işlemimi olmaz gibi gözüküyor çevremdeki esporcu arkadaşlar oyun için amd öneriyorlar intel alırsam sıkıntı çıkarmı Genişletmek için tıkla... Oyun için amd biraz daha iyidir hem Daha uygun fiyatlıdır eğer toplama yapcaksanız. Ama GENELDE amd ve intel sistemler benzer fiyatlarda. İntel de çoklu görevlerde amd den biraz daha iyidir. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu sisteme bakın 650w biraz daha güven verir. Ssd yi twinmos ya da msi 1tb seçeneğine çekebilirsiniz
Cfx dedi: hocam arada edit ve profesyonel olarak valorant oynuyorum yani şuanlık bunlar dışı bi işlemimi olmaz gibi gözüküyor çevremdeki esporcu arkadaşlar oyun için amd öneriyorlar intel alırsam sıkıntı çıkarmı Genişletmek için tıkla... Oyun için amd biraz daha iyidir hem Daha uygun fiyatlıdır eğer toplama yapcaksanız. Ama GENELDE amd ve intel sistemler benzer fiyatlarda. İntel de çoklu görevlerde amd den biraz daha iyidir. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu sisteme bakın 650w biraz daha güven verir. Ssd yi twinmos ya da msi 1tb seçeneğine çekebilirsiniz
AlkraF Megapat Katılım 19 Mayıs 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #7 psu güven vermiyor onun yerine bu ilanda kasayı vento veya fsp ile değiştirip almanızı tavsiye ederim Sword Silver | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
psu güven vermiyor onun yerine bu ilanda kasayı vento veya fsp ile değiştirip almanızı tavsiye ederim Sword Silver | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
D Doritosbaga Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #8 AlkraF dedi: psu güven vermiyor onun yerine bu ilanda kasayı vento veya fsp ile değiştirip almanızı tavsiye ederim Sword Silver | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Evet Kingston NV2 1TB ve vento kasa alirsaniz 24.5 eder alabilirsiniz bütçe oraya kadar çıkarsa
AlkraF dedi: psu güven vermiyor onun yerine bu ilanda kasayı vento veya fsp ile değiştirip almanızı tavsiye ederim Sword Silver | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Evet Kingston NV2 1TB ve vento kasa alirsaniz 24.5 eder alabilirsiniz bütçe oraya kadar çıkarsa