Sinerji Breaker i5 12400F ve RTX 4060 sistem alınır mı?

gta6 falan oynayacaksanız veya çok oyun oynuyorsanız ssd yi yükseltebilirsiniz

Sistemin parça kalitesi iyi değil, bir hafta bekle, vatanı vs takip et, fiyatlar hem ucuzlayabilir hem de daha iyi sistemler çıkar karşına, aman aman bir distem değil bu da zaten.

Sistemin parça kalitesi iyi değil, bir hafta bekle, vatanı vs takip et, fiyatlar hem ucuzlayabilir hem de daha iyi sistemler çıkar karşına, aman aman bir distem değil bu da zaten.
Hemen almak istiyorum derseniz şu çol daha iyi. Psu değiştirin ama aldıktan sonra.

Parça kalitesi nasıl oluyor kral senin önerdiğin bi. Sistem varmı

Hemen alma gibi bir derdim yok 1 ay daha bekleyede bilirim

Parça kalitesi nasıl oluyor kral senin önerdiğin bir. Sistem var mı?

Hemen alma gibi bir derdim yok 1 ay daha bekleyedebilirim.

PSU'su kötü onun harici kötü değil. Hava soğutmasıda pek iyi değil ama o işlemciyi her türlü soğutur.

PSU'su kötü onun harici kötü değil. Hava soğutmasıda pek iyi değil ama o işlemciyi her türlü soğutur.

Eklemem gereken şeyler nedir kral tavsiye verir misin bir de vatan dakimi yoksa Sinerji mi hangisinden bahsediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…