5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 14 Temmuz 2024 #11 Ottoman0 dedi: Eklemem gereken şeyler nedir kral tavsiye verir misin bir de vatan dakimi yoksa Sinerji mi hangisinden bahsediyorsun. Genişletmek için tıkla... İkisi de iyi. İkisinin de PSU'su kötü değiştirmen lazım.
Ottoman0 dedi: Eklemem gereken şeyler nedir kral tavsiye verir misin bir de vatan dakimi yoksa Sinerji mi hangisinden bahsediyorsun. Genişletmek için tıkla... İkisi de iyi. İkisinin de PSU'su kötü değiştirmen lazım.
Ottoman0 Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #12 560052 dedi: İkisi de iyi. İkisinin de PSU'su kötü değiştirmen lazım. Genişletmek için tıkla... Ben değiştirmem ya sinerji de eklenti yapılıyor ama vatanda o özellik yok ayrı alıp takmam lazım
560052 dedi: İkisi de iyi. İkisinin de PSU'su kötü değiştirmen lazım. Genişletmek için tıkla... Ben değiştirmem ya sinerji de eklenti yapılıyor ama vatanda o özellik yok ayrı alıp takmam lazım
Quertiq Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #13 Ottoman0 dedi: Parça kalitesi nasıl oluyor kral senin önerdiğin bi. Sistem varmı Hemen alma gibi bir derdim yok 1 ay daha bekleyede bilirim Genişletmek için tıkla... O zaman 1 hafta bekle bence, ikisi arasında kaldıysan da ben vatandakini öneririm, daha iyi o. Ayrıca ekstra soğutucuya para haecamana da gerek yok yeterli olur sistemde gelen.
Ottoman0 dedi: Parça kalitesi nasıl oluyor kral senin önerdiğin bi. Sistem varmı Hemen alma gibi bir derdim yok 1 ay daha bekleyede bilirim Genişletmek için tıkla... O zaman 1 hafta bekle bence, ikisi arasında kaldıysan da ben vatandakini öneririm, daha iyi o. Ayrıca ekstra soğutucuya para haecamana da gerek yok yeterli olur sistemde gelen.