Sinerji Caspian APU sistem 6.199,29 TL

Siz linki atılan sistemi incelediniz mi?
Siz 30.000 TL`ye sistem toplamıyorsunuz 5600G+ 6K bütçe ile F/P sistem topluyorsunuz bence sizin düşünce yapınzda sorun var kalite demek en iyisi değil fiyat/performans olandır.
Bilgisizliğin her yerde belli oluyor Ram kötü değil fiyatına oranla gayet iyi bir model.
Anakart bu bütçede ki en iyi anakart ne bekliyor efendiler bu paraya B550 çipseti mi?
Dark yıllardır bu ülkede satılan bir marka sen duymamış isen o senin bilgisizliğin kasa da aynı şekilde F/P sırf cevap vereyim altta kalmayayım, yazayım diye saçmalamışsın.

SSD nin yarısını kısıp soğutucu koymamışsın olmamış yani.
SSD nin yarısını kısıp soğutucu koymamışsın olmamış yani.
E olamamış 200 lira eksidesin

Şuan baktığımızda ortalama ekran kartlı (GTX 1650/RX 560) sistemler 8k bütçe istiyor. @EREN SATAR 'ın topladığı sistemi 7/7.5k'ya çıkarttığında zaten kalite sorunu ortada olmayacak. @HYÇ
1650 kullanan sistemler 5600g kullanan sistemlerden daha iyi performans sağlar oyun konusunda. 5600g'nin artısı ileride iyi bir ekran kartı takmak isteyenler için idarelik bir performans sunması ve iyi sayılabilecek ekran kartlarını destekleyebilmesi. 1650 kullanan sistemlerde genelde i3 serisi kullanıldığı için yükseltme konusunda pek başarılı değil genelde. Arkadaşın attığı linkler tamamen giriş seviyesi. B450M mi kaliteli? B560 serisi ne peki mesela? Ultra lüks mü? Arkadaşın attığı ram cl20 fazla bir değer. Tavsiye edilen ortalama cl16 olanlardır. High Power psu da kaliteli değil ortalama bir psu. Kaliteli olanlar sertifikalarıyla kendini belli ediyor canım kardeşim. Dark kasa da giriş seviyesi bir kasa. Bu kasaya kaliteli dersek herhalde 700 liraya alınan kasalar da uzay seviyesi olacak. Ayrıca arkadaş 120 gb bir ssd koymuş o da sata. Daha kötü ssd modeli var mı acaba. İşletim sisteminden geriye kalan 50 60 gb için de tavsiye var mı mesela? Giriş seviyesinin kapı eşiği olur bu. Kalite kelimesinin yanından bile geçmiyor

Cevabı şimdi gördüm buram buram yaşım 17 kokuyor. İmzanı da yeni gördüm kardeşim kusura bakma ciddiye aldığım için seni.

Cevabı şimdi gördüm buram buram yaşım 17 kokuyor. İmzanı da yeni gördüm kardeşim kusura bakma ciddiye aldığım için seni.
Yaşın seni yukarıya çıkarmaz. 20 yaşındaki bir çocuğa mı güvenirsin yoksa 40 yaşında bir akıl hastasına mı?
Kendiniz sistem toplayın, karşılaştıralım.

Hala bilgili olmanın yaşla olacağını zannedenlerle tartışılmaz zaten sen kusura bakma!
@EREN SATAR sistem güzel de bence birkaç parçayı ikinci el yapıp SSD'yi arttırmak daha mantıklı olur. Az oyun oynayan biri olmama rağmen 115GB dolu şu an bilgisayarımda.
Hocam 120 GB yetersiz zaten fakat bu bütçede diğer parçalardan kısmak yerine SSD`den kısmak mantıklı geldi 2.ele girebilsek çok daha iyileri çıkar dediğiniz gibi.

Yaşın seni yukarıya çıkarmaz. 20 yaşındaki bir çocuğa mı güvenirsin yoksa 40 yaşında bir akıl hastasına mı?
Kendiniz sistem toplayın, karşılaştıralım.
Bu paraya kaliteli 5600g toplanmaz dedim yukarıda. Belki indirimde hazır sistem denk gelebilir. Kalite anlayışı farklı olabiliyor tabii. Mesela ben Corsair 4000x kullanıyorum benim için ortalama kalitede bir kasa. Arkadaş dark kasaya kaliteli diyor. Orta noktada anlaşamayız. 99 yılından beri bilgisayar kullanıyorum. Video izleyerek aa bu iyiymiş diyen biri değilim, bizzat kullandım ve hala kullanıyorum bu bileşenleri. Fiyat/performans ile kaliteyi ayırt edebileceğini düşünüyorum ortalama Türkçe bilgisine sahip olan birinin. Benim için b4 serisi, dark kasa, gold/plat sertifikası olmayan psu, cl 20 ram kiti, 120 gb sata ssd kalite olmuyor. Bütçe meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…