Sinerji Caspian APU sistem 6.199,29 TL

Ünlemli. Bu yeni nesil cidden çok agresif bir o kadar da okuduğunu anlamıyor. Eğitim hayatında başarılar canım benim. Okuduğunu anlayabilen arkadaşlar yazdıklarımdan ne demek istediğimi anlayacaktır. Kendine iyi bak

Dosya Ekleri

• IMG_20220202_200650.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 60
Keşke eğitim hakkında konuşup kaçmaya çalışmadan önce cümlenizin sonuna nokta koysanız. Keşke arkadaşın attığı sistemin iyi olduğunu kabul etseniz. Keşke kabul etmeseniz bile bize bir sistem toplayıp gösterseniz, karşılaştırsak.

Ama yok. Neden yok? Daha iyisini bulamazsınız çünkü.

Ben Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Bana not mu atıyorsun cidden? Eğitim hakkında sana tez yazar makaleler savunurum peki sen anlayabileceğini düşünüyor musun? Arkadaşın attığı sistemin kaliteli olduğunu düşünen arkadaşlar kalite kelimesini gözden geçirip anlamına bakmalı. Bu bütçede kaliteli sistem kurulamayacağını söylememe rağmen hala sistem kur diyorsunuz. Gerçekten çok yorucu. Her şeyi giriş seviyesi dizip kaliteli diyemediğim için kusura bakmasın diğer arkadaşlar. Arkadaş kendisi kullanıyor diye kaliteli sanıyor da olabilir. Gerçekten kaliteli bileşenleri kullandığı zaman anlar beni hoşça kalın(.)

Pekala öğretmenim. (!)

Sistem kur diyorum. Neden diyorum? Çünkü eğer siz arkadaşın attığı sistemden daha iyi bir sistem atamazsınız kaliteli oluyor. Daha iyisi varsa kaliteli olan sistem odur. Ama yok. Ben de bu yüzden diyorum ki sistem kurun, bakalım.

Bizim burda seni terslemek gibi bir amacımız yok. Eğer gerçekten sistem atarsanız hak veririz. Ama atmıyorsunuz, arkadaşın sistemi bu bütçede kaliteli bir sistem oluyor.
Bundan sonrasını okumadım boşver @RainbowwOnSky
Olsun hocam işim yok.

Canım kardeşim arkadaşın attığı sistem fiyat/performans sistem oluyor kaliteli değil. Bu fiyat aralığında iyi bir performans veriyor diye kaliteli olmak zorunda değil hiçbir bileşen. 500 lirayla alınan bir psu kaliteli olmaz, performansı yeterli olabilir anca. Sata ssd için kalite zaten komik bir kavram. Kendi kasama bile kaliteli demeye çekiniyorum kaldı ki Dark kasa için kaliteli mi diyeyim? Bunlar bütçe meselesi. Bütçe azsa kaliteden ödün vermek zorundasınız. Hatta kaliteyi unutmak durumundasınız. Başka bir örnek vereyim hadi. 100 lira param var bana kaliteli bir klavye ver desem kaliteli bir klavye verebilir misin mesela? Kaliteli bir klavye istiyorsan bütçeyi arttırmalısın cevabı alırsın değil mi? Ben de bunu söylüyorum. Sana 100 liraya da klavye bulurum ama kaliteli olmaz, o fiyatta performans verebilen bir klavye olur. O klavye kaliteli olsa insanlar binlerce lira para vermez üst modellere. Bu konuda cidden anlaşamadık mı?

Anlaşamadık çünkü bazı şeyleri kabullenmekte zorlanıyorsunuz. Neyse, demek burdan bir sonuca varamayacağız. Siz bu sisteme ne istiyorsanız, içinizden ne geliyorsa diyebilirsiniz.

Sizinle bütçemiz ve kalite standartlarımız çok farklı anlaşılan. "Kalite ne demek?" diye Google'dan aratırsanız adlandırmayı siz de yapabilirsiniz. Biz binlerce liralık sistemleri boşuna kurmuşuz kalite çok daha ucuza bulunuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…