Sinerji DA-S1 Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Kendim sadece SSD ve RAM'i değiştirdim. Maksimum verebileceğim fiyat bu. Sizce alınır mı bu PC?
IMOLA-DUAL3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
IMOLA-DUAL3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
ELITE-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS RX6700XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Şöyle bir sistem buldum DDR5 X670 anakart var geriye kalan 3K ile SSD ve PSU yükseltebilirsin
3070'in performansı GDDR6X 3060 Ti ile çok yakın bu yüzden işlemci yükselterek attığımın alınması daha mantıklı olur.
(VRAM'den dolayı ikisini de önermiyorum normalde ama NVIDIA cılar için)
3070'in performansı GDDR6X 3060 Ti ile çok yakın bu yüzden işlemci yükselterek attığımın alınması daha mantıklı olur.
(VRAM'den dolayı ikisini de önermiyorum normalde ama NVIDIA cılar için)
ELITE-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS RX6700XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Şöyle bir sistem buldum DDR5 X670 anakart var geriye kalan 3K ile SSD ve PSU yükseltebilirsin.