Sinerji DCA580 sistem nasıldır?

3200 TL'ye daha iyisi dizilebilir sanırım ama hazır sistem olarak düşünürsek alınabilir.

3200 TL'ye daha iyisi dizilebilir sanırım ama hazır sistem olarak düşünürsek alınabilir.
Anladım hocam hazır sistem almam şart değil ben parçalardan çok fazla anlamadığım için hazır sistem almaya karar verdim. Siz daha iyisini toplayabilir misiniz? 3100 3200 Tl'ye kadar.

Sistem cok da kotu degil ancak daha iyisi toplanabilir. Oncelikle SSD yok :D. Bu fiyatta SSD'siz bir sistemi kabul etmiyorum :). Ayrica VS serisi PSU'lar kronik sorunlu diye biliyorum...

Hocam SSD birkaç ay sonra almayı düşünüyorum çünkü SSD almak için diğer parçalardan kısmak istemiyorum.
Sacma, bunu yuz defa anlatmaya calistik. Neden inatla itiraz ediyorsunuz. Bu devirde SSD'siz bir sistem olmaz! HDD devri geciyor beyler, neden hala "Esesdi sonradan alinir ben fepeseye bakacam." diye inat ediyorsunuz. Boyle bir hataya dusmeyin. Ha eger duserseniz, SSD aldiginiz gun "Lan dunya varmis lan!" diyeceksiniz.
@Barış Tolon

Sistem cok da kotu degil ancak daha iyisi toplanabilir. Oncelikle SSD yok :D. Bu fiyatta SSD'siz bir sistemi kabul etmiyorum :). Ayrica VS serisi PSU'lar kronik sorunlu diye biliyorum...

Sacma, bunu yuz defa anlatmaya calistik. Neden inatla itiraz ediyorsunuz. Bu devirde SSD'siz bir sistem olmaz! HDD devri geciyor beyler, neden hala "Esesdi sonradan alinir ben fepeseye bakacam." diye inat ediyorsunuz. Boyle bir hataya dusmeyin. Ha eger duserseniz, SSD aldiginiz gun "Lan dunya varmis lan!" diyeceksiniz.
@Barış Tolon
Anladım hocam bana güzel bir sistem toplaya bilirmisiniz bütçeyi biraz aşarak?

Bence güzel oldu, 100-200 TL aşılarak RX480/RX580 tercih edilebilir. En son seçenek olarak 120 GB SSD tercih edilebilir. (RX480/RX580 yapmak için)

Dosya Ekleri

• 3kuha.png
    3kuha.png
    33 KB · Görüntüleme: 91
@paix Hocam PSU olarak High Power Elementt Bronze II 600W oneririm. FSP Hexa serisi cok kaliteli degil, asagi yukati High Power da ayni.

@paix O fiyata biraz daha iyisi toplanmasi lazim normalde. Nanokatalog'dan toplanirsa RX 570 8 GB sigdirilabilir, sistem guzel de fiyattan veya topladigin yerden dolayi olmamis :D.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı