1. PC bu: Sinerji DCS1060 i3-6100 8GB 1TB GTX1060
Fiyatının bu kadar uygun olmasına ben anlam veremedim daha tecrübeli arkadaşlara soruyorum; bir eksiği gediği var mı?
Açıkcası iki sistem de birbirinden dengesiz. MSI olanı aklından tamamen çıkart zaten DDR3 Ram ve GTX 960 bulunduruyor içerisinde.Şuan ki önerdiğin MSI modelinden bahsetmiyorum ama genelde Msi,Asus,Casper vb. vitrin vizyonu olan markalar işlemciye yükleniyor diğer bileşenlerden kısıyor. Bu internet üzerinden satış yapan siteler ise tam tersini uygulayıp ekran kartına yükleniyor diğer bileşenlerden kısıyor ve her iki taraf da dengesiz bir sistem sunuyorlar bizlere (Sözüm meclisten dışarı, sektörden içeri ). Ekte de görebileceğin gibi Sinerji'de ki sistemin aynısı biraz daha ucuza toplanabiliyor fakat, İ3 6100 ve GTX 1060 ne kadar performanslı çalışabilir? İleride sıkıntı yaşayacağın kesin gözüküyor.
Bu videoda görebileceğin gibi CPU kullanımları sürekli %100 lerde geziyor bu da darboğaz yaşayacağın anlamına geliyor. Sana tavsiyem 2. Ekte önerdiğim sistemi almalısın her haliyle daha dengeli, uzun ömürlü ve performanslı olacaktır.
@Niko06 Ekran kartı Nvidia olsun istiyorum. Kasaların özellikleri hakkında bir bilgim yok ancak 350tl veriyoruz madem daha hoş ışıklı falan bir şeyler yapabilir miyiz fiyat 2500-2600 falan olsun rica etsem bu tarz bir öneride bulunabilir misin, ve sormak istediğim diğer bir soru; bu kasayı toplayınca satın aldığımız kurum kasayı monte edip mi yolluyor, ve kasa freedos mu geliyor