Selam arkadaşlar, yakın zamanda yeni bilgisayar almak istiyorum. Bütçem maksimum 7500. Bu fiyat aralığında benim bulabildiğim en iyi sistem aşağı link olarak bırakacağım. Sizce sistemim eksileri ve artıları nelerdir ve farklı olarak hangi sistemleri önerirsiniz?
Sinerji Pallid White Intel i7 11700 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3070 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Hocam power'ı korkutuyor açıkcası. Ekran kartı sıcak çalışan bir model. Fiyatıda sunduğu özelliklere göre iyi değil gibi gözüküyor. Hazır sistem mi olması gerekiyor sizin için?
Hocam power'ı korkutuyor açıkcası. Ekran kartı sıcak çalışan bir model. Fiyatıda sunduğu özelliklere göre iyi değil gibi gözüküyor. Hazır sistem mi olması gerekiyor sizin için?
Hocam sıfırdan sistemi birleştirmekten anlamam diye bu şekilde istedim açıkcası.Ama arada çok büyük fiyat farkı oluyorsa tavsiyelere açığım.Ve şu kasa hakkında ne düşünüyorsunuz dünden bugüne 300tl zam gelmiş ama
INTEL 10400-MSI RTX2060 SUPER VENTUS GPOC-B460M-A PRO-500GB NVME-KINGSTON 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Selam arkadaşlar, yakın zamanda yeni bilgisayar almak istiyorum. Bütçem maksimum 7500. bu fiyat aralığında benim bulabildiğim en iyi sistem aşağı link olarak bırakacağım. Sizce sistemim eksileri ve artıları nelerdir ve farklı olarak hangi sistemleri önerirsiniz?
Sinerji Pallid White Intel i7 11700 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3070 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun