Sinerji dominus sistem nasıldır?

umut palabıyık

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, yakın zamanda yeni bilgisayar almak istiyorum. Bütçem maksimum 7500. Bu fiyat aralığında benim bulabildiğim en iyi sistem aşağı link olarak bırakacağım. Sizce sistemim eksileri ve artıları nelerdir ve farklı olarak hangi sistemleri önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam power'ı korkutuyor açıkcası. Ekran kartı sıcak çalışan bir model. Fiyatıda sunduğu özelliklere göre iyi değil gibi gözüküyor. Hazır sistem mi olması gerekiyor sizin için?

Hocam power'ı korkutuyor açıkcası. Ekran kartı sıcak çalışan bir model. Fiyatıda sunduğu özelliklere göre iyi değil gibi gözüküyor. Hazır sistem mi olması gerekiyor sizin için?
Hocam sıfırdan sistemi birleştirmekten anlamam diye bu şekilde istedim açıkcası.Ama arada çok büyük fiyat farkı oluyorsa tavsiyelere açığım.Ve şu kasa hakkında ne düşünüyorsunuz dünden bugüne 300tl zam gelmiş ama

Hocam bende RTX2060 alacaktım ama RTX30 serisinin ucuz olacağını söylüyorlar. Bende RTX3070 alacağım o fiyatlardan çıkarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…