BekirYLDR68
Hectopat
- Katılım
- 5 Temmuz 2021
- Mesajlar
- 358
- Çözümler
- 1
RAM'leri değiştirin. GeIL marka RAM'lerin patlamama imkanı yok. Deneyimle sabit olmakla beraber sinerji'nin destek kısmına lanet etmeme de sebep oldular.
GeIL olması.RAM'lerin neresi kötü?
GeIL olması.
İyi de hocam neden ?GeIL olması.
Haberim var ne olduğundan. Ben de köklü marka diye yöneldim, ROG-certified diye EVO X II modeline yöneldim; hatta sırf sorun çıkmasın diye 3600MHz desteklemesine rağmen 3533MHz olarak kullandım ama elime ne geçti? 4 ay sonra sorun çıkarmaya başlayan RGB'ler, 6 ay sonra teki bozulan bir kit. Tüketici olarak hem üründen hem de servisten kötü bir hizmet mi almışım? Evet, o zaman b*klamak yine tüketici olarak en doğal hakkım. Keza ben kötü deneyim yaşayınca marka ürünleri kötü olmuyorsa, sen görmedin diye sorunsuz ürünler de olmuyor. Bir başkasının benzer deneyimi yine bu iki firmayla yaşamamasını istemem de gayet kabul edilebilir duruyor sanki.Kardeşim bana teknik verilerle gel. O RAM'lerle sorun yaşayan görmedim. Sen yaşadın diye kötü olmuyorlar. Ayrıca o marka köklü bir marka haberin olsun.
Haberim var ne olduğundan. Ben de köklü marka diye yöneldim, ROG-certified diye EVO X II modeline yöneldim; hatta sırf sorun çıkmasın diye 3600MHz desteklemesine rağmen 3533MHz olarak kullandım ama elime ne geçti? 4 ay sonra sorun çıkarmaya başlayan RGB'ler, 6 ay sonra teki bozulan bir kit. Tüketici olarak hem üründen hem de servisten kötü bir hizmet mi almışım? Evet, o zaman b*klamak yine tüketici olarak en doğal hakkım. Keza ben kötü deneyim yaşayınca marka ürünleri kötü olmuyorsa, sen görmedin diye sorunsuz ürünler de olmuyor. Bir başkasının benzer deneyimi yine bu iki firmayla yaşamamasını istemem de gayet kabul edilebilir duruyor sanki.
Bu bilgisayarı özelleştirdiğim gibi yapıp almanı öneririm:
Aquarius 3T10-1650 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3T10-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com