Sinerji Eien R5 7500F RX 6750 XT sistem alınır mı?

N11'in verdiği tık hızı kuponlar ile birlikte Exceria G2 1 TB modeli (Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1 TB 2100/1700 MB/S M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri) iyi bir tercih olabilir. Ön ödemeli finans uygulamalarını kullanıyorsanız (Papara vb.) SSD'yi Nays uygulaması ile beraber satın alırsanız indirim oranınızı arttırabilirsiniz. Bütçenizi arttırabiliyorsanız HP EX950 modeli de tercih edilebilir ki aradaki fiyat farkı düşünüldüğünde EX950 daha iyi bir seçenek gibi duruyor. Bahsettiğim Nays fırsatı bu ürün için de geçerli. Ancak genel olarak bu bütçede daha iyi sistemler var mıdır bilemiyorum. Ben sadece SSD önerisinde bulunmak istedim. Sistemler konusunda bilgi sahibi kullanıcılar zaten gerekli yorumları yapacaktır.

O fiyat bandına bu da var NVIDIA olarak.

Alınmaz.
Bu iyidir.

Bu daha mantıklı. Ayrıca EX950'nin bir yazılımı yok ve dandik. Exceria Plus'la aynı fiyatta ama Exceria Plus'ın yanında teneke kalıyor. Ha bu arada, DDR5 4070 beklemeyin boşuna.

Son düzenleme:
SSD cart curt değişimleri ile bütçe 30k'ları geçiyorsa eğer 4070 sistem bakabilirsin. Şuan olmasa bile elbet gelecek 7500f 4070. Şuan 31.500'e 4070 5600 sistem var ama istersen bekle bu fiyatlara ddr5 4070 gelir elbet.
Umarım dediklerim yanlış çıkar ancak şu an ki hazır sistem fiyatları en düşük zam olan halleri. Asgari ücretin artması sebebiyle hazır sistemlere de zam gelebilir.

Exceria Plus'ın daha mantıklı bir seçenek olacağına katılıyorum ancak EX950'nin dandik ve teneke olduğuna katılmıyorum. SMI SM2262EN, gayet iyi bir kontrolcü. Ürün DRAM içeriyor ve Micron üretimi TLC NAND yongalara sahip. En büyük dezvantajı yazılımı olmaması. SSD alacağım dolayısıyla araştırdığım dönemde seçeneklerimden biriydi ve herhangi bir kötü yorumunu okuduğumu hatırlamıyorum. Ayrıca eklemek istiyorum, bahsettiğim Nays fırsatı sonrası ürünün fiyatı yaklaşık olarak 1650 TL civarlarına kadar geriliyor. Konu sahibinin belirttiği bütçeyi minimal olarak aşma hedefiyle öneride bulundum.

Exceria Plus ile aynı fiyattayken teneke. 1300-1400 olursa mantıklı olabilir. SM2262ENG var bu arada, yanlış bilgi olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…