Sinerji Eien R5 7500F sistem alınır mı?

dolar 27 iken bu kasaya 4060Ti koyuyorlardı 2-3 hafta önce en fazla. Kötü değil ama 7700XT tabiki tercih edilir ama 25k ya herhalde gelmez. Belli de olmaz bazen stok eritmek için mi bilmiyorum fazla uyguna sistemler satılıyor.

Alınabilir 7500F konusunda çok bilgili değilim ancak SSD boyutunu arttırmanı öneririm kendim 512 GB SSD kullanan birisi olarak HDD kullanmıyorum ve depolamam bana yetmiyor eğer HDD kullanmayacaksan en az 1 TB SSD almanı öneririm.

Elimde 1TB 970 EVO Plus var bu nedenle yükseltmedim vallahi ekonomiye az güvensem bekleyeceğim ama gram güven vermiyor.

Elimde 1TB 970 EVO Plus var bu nedenle yükseltmedim vallahi ekonomiye az güvensem bekleyeceğim ama gram güven vermiyor.

Bende pişmanım kendim topladım ve şu dönem oyunlarının 100 GB'yi aşan boyutlarda olduğunu unuttuğumdan kaynaklı 500GB NVMe2 aldım ancak 2018 yapimi RDR 2 bile 110 GB istiyor elinde SSD mevcut olduğundan alınabilir bir kasa ancak üstte bir arkadaş 4060 sistem yollamıştı onu tercih etmeni öneririm AMD'nin sorunlarından kaynaklı neredeyse ayni fiyata 4060 net tercih edilir bence.

7700XT alabilseydim geçen Donanım Arşivi yapmıştı keşke opsiyonel soğutucu koysaydı şimdi 7700XTLI PC kullanıyor olurdum elimde ak 400 soğutucu vardı bütçem yoktu alamadım alsam 10 numaraydı RTX 4060 bence olmamış NVIDIA çok kötü yapmış yani yakışmamış daha iyisi olması lazımdı teşekkürler tavsiyeleriniz için.

AMD RDNA3 ile batırdı bence NVIDIA'nin genel olarak çok fazla desteği mevcut tabii yine de senin tercihindir 7700XT daha uzun ömürlüdür ve daha fazla performans sağlar muhtemelen ikisinin de daha iyi olduğu konular var elbette (ben RX 6600 kullanıyorum alma tavsiyesi olsun diye demedim AMD kullanıcısı olduğum halde sövüyorum kendilerine maalesef).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…