Sinerji Gamerbase Elite Intel Core i5 11400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bu sistem parasını hak ediyor mu? Değer mi? Tüm parçalar birbiri ile uyumlu mu?
Sinerji Gamerbase Elite Intel Core i5 11400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bu sistem parasını hak ediyor mu? Değer mi? Tüm parçalar birbiri ile uyumlu mu?
Biz Sinerji'den sistem aldığımızda 2-3 parça değiştirdiler. Bunu bildiriyorlar tabii ama bu durumdan memnun kalır mısınız bilemem.
Hazır kasa siparişini verdik. 1 gün sonra "Anakartta arıza var, oradaki anakart yerine şunu takacağız, onaylıyor musunuz?" dediler. Konusu da burada hatta:
Geçtiğimiz hafta hazır kasa siprariş ettik. Test sırasında Gigabyte B450M S2H model anakartın arızalı olduğu söylenmiş arkadaşa. Yerine ASUS B450M Dragon gönderelim diyorlar. İkisi kıyaslandığında aralarında çok fark var mıdır?
www.technopat.net
Adama zaten "Ben bunu bir araştırayım." diyemiyorsun. Dersen 2-3 gün boyunca ulaşamıyorsun adamlara. Biz öyle dedik ve 2-3 gün boyunca ulaşmaya çalıştık, en sonunda ulaştık ve kabul ettik.
Sonra aynı değişiklikleri RAM ve ekran kartı için yaptılar. Arkadaş da benden habersiz kabul etmiş, neyse ki sorun çıkmadı ama böyle bir sürece de hazır olun derim.
Ben müşteri ilişkilerinden hiç hoşlanmadım. Satana kadar yüzler gülüyor, çay ikram ediliyor ama satış gerçekleştikten sonra gördüğümüz muameleyi unutmam hiç.