Sinerji.gen güvenilir midir?

Müşteri hizmetleri çok güzel. Bilgisayarımı oradan topladım. Hem hızlılar hem ilgililer. İstediğin soruyu yanıtlarım bu arada.
Örneğin aldığım SSD bir süre sonra bozuldu ve diyelim ki garanti kapsamında. Kendilerine mi iletmem gerekir yoksa Gigabyte'a mı? Garanti işlerinden hiç anlamıyorum da .

Örneğin aldığım SSD bir süre sonra bozuldu ve diyelim ki garanti kapsamında. Kendilerine mi iletmem gerekir yoksa Gigabyte'a mı? Garanti işlerinden hiç anlamıyorum da .
Kendilerine diye biliyorum.
Çünkü şöyle düşün onlar aracı firma. Asıl değişimi onlar yaparlar yani.

4-5 tane sistem ve monitör aldık. Satış öncesi ve sonrası destekleri güzel. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Ama 120 GB SSD günümüz için pek yeterli değil bence. Kullanım amacınızı bilemiyorum ama en az 240 GB alsanız daha iyi olur.

Normalde 240 GB alacaktım, fakat bütçeyi azaltmam gerekti. Okul zamanı da yaklaştığı için içerisine oyun yükleyemem zaten. İleride daha büyük boyutlu bir SSD ile takviye yapacağım, yorumunuz için teşekkür ederim .

Aldıktan sonra ilgileniyorlar mı müşteriyle?
Güvenilir bir firma. Ürün aldıktan sonra kendilerine soru sormak için mail yoluyla ulaştığımda neredeyse anında cevap verdiler. Ancak telefonla ulaşmak biraz zor. Ben 5-6 kez denedim sürekli meşgul çalıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…