Sinerji.gen.tr güvenilir mi?

geahen3765

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba kendime sinerji.gen.TR'den PC almayı düşünüyorum. Sizce güvenilir mi yoksa başka sitelerden mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır değil ürünlerinin arkasında durmuyorlar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır değil ürünlerinin arkasında durmuyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Diğerleri olsaydı elinde olmayan ürünün üst modelini verirler miydi sence? Hiç sanmıyorum.

Hayır değil ürünlerinin arkasında durmuyorlar

Böyle bir şeyi söylüyorsanız deneyiminizden de bahsedin ki KS bilgi sahibi olsun. Sadece "iyi değil, kötü değil" demenizin pek yardımı dokunmaz.

İncehesap'tan monitör aldım bir arkadaşın tavsiyesi üzerine anında değişim yapacaklar sıkışmış pixeller için.

Umarım yaparlar. O firmayla alakalı kullanılmış ürün sattıklarıyla alakalı şikayetler görmüştüm. Hepsi yapacağım diyor sonra gönderince sorun yok deyip geri veriyorlar.

Diğerleri olsaydı elinde olmayan ürünün üst modelini verirler miydi sence? Hiç sanmıyorum.
Videoyu izlememissin adam videoyu cekmeseydi vermiceklerdi zaten direk dolandırıcaklardı, en sonunda Youtuberlardan yardım istedi onlar yardım etti . Farkettiysen adam Sinerji'ye yazarken oradaki çalışanlar benide tehdit ediyorsunuz , çok üstüme geliyorsunuz gibi iftiralar atıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı