Siteye toplattırırsanız böyle olur alın sistemi kendiniz monte edin demediğim kişi kalmadı çok zor birşey değilki hiç bilmiyosan aç technopattan rehberi izle gözünün önünde yapıyorlar onların aynısını yapacaksın neyse geçmiş olsun sinerji bu konularda biraz umursamaz bir firma inşallah değişim yaparlar.
Öncelikle geçmiş olsun. Sinerjinin elinden geleni yapacağına şüphem yok mağduriyet konusunda. Fakat arkadaşlar ortalıkta o kadar video varken ve en önemlisi technopat'ın türkçe olarak aşamalı olarak anlattığı toplama videoları varken neden başkasına toplatırsınız ki sistemi. Emin olun aşırı eğlenceli oluyor. En önemlisi de herşey bittiğinde sisteme güç verme anı yok mu... Sistem toplayan arkadaşların bu zevki tatmaları gerektiğini düşünüyorum.
Öncelikle geçmiş olsun. Sinerjinin elinden geleni yapacağına şüphem yok mağduriyet konusunda. Fakat arkadaşlar ortalıkta o kadar video varken ve en önemlisi technopat'ın türkçe olarak aşamalı olarak anlattığı toplama videoları varken neden başkasına toplatırsınız ki sistemi. Emin olun aşırı eğlenceli oluyor. En önemlisi de herşey bittiğinde sisteme güç verme anı yok mu... Sistem toplayan arkadaşların bu zevki tatmaları gerektiğini düşünüyorum.
İyi güzel demişsiniz lakin toplanan rakamlar yüksek olunca ve insan bu konuda deneyimsiz olunca kendisi toplama mevzusundan istemsiz olarak çekiniyor. Ben bilgisayarımı Vatan Bilgisayarda toplattım. Şu anda herhangi bir sıkıntı yok sistemimde. Biraz şans meselesi sanırım. İşten anlayan biriyle gitmekte fayda var.
İlk sayfadaki fotoğrafta ben mi yanlış gördüm yoksa o plastik bant sökülmeden mi montajlanmış gerçekten? Bu nasıl bir sorumsuzluktur? Ben olsam iade veya parça değişimi isterdim. Sinerji isimli siteyi artık kimseye önermem ben. Önerdiğim oluyordu ama şu noktada bitmiştir.