düşenekmek
Decapat
Sistem bu RAM'i 32 SSD'yi 1 TB yapacağım ekran kartı markası biraz sıkıntı gibi geldi sizce alınır mı?
Ekran kartı markası bilinmedik bir marka değil ama ben Goodram markasını hiç duymadım. Bu sisteme niyetliysen mutlaka en kötü bir kule tipi soğutucu alman şart. 13. nesili stok ile soğutmak imkansıza yakın. Ben thermalright peerless Assassin ile ancak soğuttum.
Bu fiyat bandında önerebileceğin başka bir şey var mı Intel olması şart.
AM5 dışında sistem alınmaz bu bütçeye.
![]()
NOBK-N1 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOBK-N1 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
İntel istediğini nereden biliyorsunuz?Intel istiyor hocam işlemci bazlı bir işi var galiba.
Intel istediğini nereden biliyorsunuz?
Evet şimdi gördüm. @düşenekmek Hocam neden İntel olması şart?Az üstte Intel olması şart yazmış hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.