Sinerji GTX 1050 Ti Sistem Alınır mı?

creative14441235

Hectopat
Arkadaşlar sizce sistem fiyat olarak nasıl? Alınır mı?

Screenshot_2018-03-17-23-18-33-925_com.android.browser.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer toplamakla uğraşmak istemiyorsan ve bütçene uygunsa alınabilir. GTX 1050 Ti güzel bir kart, en azından giriş seviyesi için çok uygun olduğunu düşünüyorum. Hatta bazen kendime kızıyorum keşke RX 460 yerine GTX 1050 Ti alsaydım diye.:(

Monitör hariç Max bütçem 2.800tl hocam. Parçalar aynı siteden olduğu sürece toplama yapabilirim
Aynı siteden daha iyisini dizdiğimizde fiyat 150₺ civarı artıyor. Farklı sitelerden en ucuz parçaları toplamanızı öneririm. Farklı sitelerden dizersen alacağın sistemin daha iyisini 200₺ ucuza getirmiş olursun.

Aynı siteden daha iyisini dizdiğimizde fiyat 150₺ civarı artıyor. Farklı sitelerden en ucuz parçaları toplamanızı öneririm. Farklı sitelerden dizersen alacağın sistemin daha iyisini 200₺ ucuza getirmiş olursun.
Ayiso banada 3500 3600 TL civarında monitör dahil sistem yaparmisin sadece oyun oynuyacak bir şekilde?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı