Sinerji'den hazır sistem almayı düşünüyorum ama güvenilir olup olmadığından pek emin değilim. Şikayet var sitesine girdiğimde siparişim gelmedi eksik geldi sorunlu geldi diyenler var. Hazır sistem ya da oradan alışveriş yapanlar yardımcı olursa sevinirim.
Daha önceden alışverişim olmuştu güvenilir. Sadece yolda taşınırken kablosu yerinden çıkmıştı ekran kartının teknik bilgim olduğu için hemen yerine takarak sorunu çözmüştüm. Gayet de ilgililer. Oyun hediyesi bile göndermişlerdi.
Bu tarz siteleri nereden buluyorsunuz bilmiyorum ama bir çok kişinin adını bile ilk defa şu an duyduğu sitelere güvenmenin manası yok. Alacağınız ürün minimum 10 bin TL civarında olacak muhtemelen. Bu tarz pahalı ürünleri bilinen sitelerden alırsanız sizin için daha güvenli olur.
Bu tarz siteleri nereden buluyorsunuz bilmiyorum ama birçok kişinin adını bile ilk defa şu an duyduğu sitelere güvenmenin manası yok. Alacağınız ürün minimum 10 bin TL civarında olacak muhtemelen. Bu tarz pahalı ürünleri bilinen sitelerden alırsanız sizin için daha güvenli olur.
Bu tarz siteleri nereden buluyorsunuz bilmiyorum ama bir çok kişinin adını bile ilk defa şu an duyduğu sitelere güvenmenin manası yok. Alacağınız ürün minimum 10 bin TL civarında olacak muhtemelen. Bu tarz pahalı ürünleri bilinen sitelerden alırsanız sizin için daha güvenli olur.
Markayı kötülemiyorum. İsmini bile duymadığımız sitelere güvenmenin pek manası yok. Paramızı sokakta bulmuyoruz. Zaten markayı kötülemem için rakip bir firmamın olması gerek.