K Kofteayran Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 44 Çözümler 1 23 Şubat 2020 #1 Merhaba, sinerji.gen.tr sitesinden bilgisayar kasası almak istiyorum, sizce almalı mıyım? Güvenilir mi?
Merhaba, sinerji.gen.tr sitesinden bilgisayar kasası almak istiyorum, sizce almalı mıyım? Güvenilir mi?
manirery Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2020 #2 Kofteayran dedi: Merhaba, sinerji.gen.tr sitesinden bilgisayar kasası almak istiyorum, sizce almalı mıyım? Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben sipariş verdim. Onaylandı hazırlanmasını bekliyorum. Bugün de kapalı. Tahminen bu hafta içi teslim alırım. Deneyimlerimi aktarırım.
Kofteayran dedi: Merhaba, sinerji.gen.tr sitesinden bilgisayar kasası almak istiyorum, sizce almalı mıyım? Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben sipariş verdim. Onaylandı hazırlanmasını bekliyorum. Bugün de kapalı. Tahminen bu hafta içi teslim alırım. Deneyimlerimi aktarırım.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 23 Şubat 2020 #3 Evet, güvenilir bir yer.
S Silinen üye 301523 Ziyaretçi 23 Şubat 2020 #4 @Caner Uncu profil fotoğrafını değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
manirery Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2020 #5 Caner Uncu dedi: Evet, güvenilir bir yer. Genişletmek için tıkla... Daha önce deneyiminiz oldu mu?
jfkforum Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 297 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Prodüktör 23 Şubat 2020 #6 manirery dedi: Daha önce deneyiminiz oldu mu? Genişletmek için tıkla... Sinerjiden kargo ile ekran kartı, elden kasa ve monitör aldım. Gayet güvenilir. Müşteri ilişkileri iyi.
manirery dedi: Daha önce deneyiminiz oldu mu? Genişletmek için tıkla... Sinerjiden kargo ile ekran kartı, elden kasa ve monitör aldım. Gayet güvenilir. Müşteri ilişkileri iyi.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 23 Şubat 2020 #7 manirery dedi: Daha önce deneyiminiz oldu mu? Genişletmek için tıkla... PC alan arkadaşım var, sorunsuz aldı ve şu an kullanıyor. Çok da memnun. Silinen üye dedi: @Caner Uncu profil fotoğrafını değiştirmeyi düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, bunu koyma sebebim ise karakter olarak benzemem. Neden sordunuz ki?
manirery dedi: Daha önce deneyiminiz oldu mu? Genişletmek için tıkla... PC alan arkadaşım var, sorunsuz aldı ve şu an kullanıyor. Çok da memnun. Silinen üye dedi: @Caner Uncu profil fotoğrafını değiştirmeyi düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, bunu koyma sebebim ise karakter olarak benzemem. Neden sordunuz ki?
S Silinen üye 301523 Ziyaretçi 23 Şubat 2020 #8 Caner Uncu dedi: PC alan arkadaşım var, sorunsuz aldı ve şu an kullanıyor. Çok da memnun. Hayır, bunu koyma sebebim ise karakter olarak benzemem. Neden sordunuz ki? Genişletmek için tıkla... Ciddiye almamı engelliyor istemsizce. Rigby'nin sesi kulaklarımda çınlıyor.
Caner Uncu dedi: PC alan arkadaşım var, sorunsuz aldı ve şu an kullanıyor. Çok da memnun. Hayır, bunu koyma sebebim ise karakter olarak benzemem. Neden sordunuz ki? Genişletmek için tıkla... Ciddiye almamı engelliyor istemsizce. Rigby'nin sesi kulaklarımda çınlıyor.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 23 Şubat 2020 #9 Silinen üye dedi: Ciddiye almamı engelliyor istemsizce. Rigby'nin sesi kulaklarımda çınlıyor. Genişletmek için tıkla... Hığğ hıhıı hığğhıhğ.
Silinen üye dedi: Ciddiye almamı engelliyor istemsizce. Rigby'nin sesi kulaklarımda çınlıyor. Genişletmek için tıkla... Hığğ hıhıı hığğhıhğ.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 23 Şubat 2020 #10 Silinen üye dedi: Ciddiye almamı engelliyor istemsizce. Rigby'nin sesi kulaklarımda çınlıyor. Genişletmek için tıkla... Değiştiririm bir ara öyleyse.
Silinen üye dedi: Ciddiye almamı engelliyor istemsizce. Rigby'nin sesi kulaklarımda çınlıyor. Genişletmek için tıkla... Değiştiririm bir ara öyleyse.