S smtgungor Hectopat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2016 #1 Arkadaşlar sinerji.gen.tr'den alışveriş yapan var mı ? Varsa iyi ve güvenilir bir adres mi ? Sinerjiden alışveriş yapan arkadaşlarımız açıklayabilir mi ? Teşekkürler.
Arkadaşlar sinerji.gen.tr'den alışveriş yapan var mı ? Varsa iyi ve güvenilir bir adres mi ? Sinerjiden alışveriş yapan arkadaşlarımız açıklayabilir mi ? Teşekkürler.
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 6 Mart 2016 #2 Güvenlidir, forumda aynı konular var, bakabilirsiniz.
S smtgungor Hectopat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2016 #3 Teşekkür ederim.
adali1 Kilopat Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 33 Yer Mersin Daha fazla Sistem Özellikleri Msi Pro B550M-P Gen3, Ryzen 5 5500, Rtx 3060, 2x8(16gb)(3200mhz)Ram, 600w psu. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2016 #4 Burdan site hakkındaki yorumlara bakabilirsin.: Sinerji Bilgisayar güvenilir mi, siparişleri nasıl ulaştırıyor? Sinerji Bilgisayar hakkında kullanıcı görüşleri ve alışveriş tecrübeleri
Burdan site hakkındaki yorumlara bakabilirsin.: Sinerji Bilgisayar güvenilir mi, siparişleri nasıl ulaştırıyor? Sinerji Bilgisayar hakkında kullanıcı görüşleri ve alışveriş tecrübeleri
R RaCoN Hectopat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2016 #5 Son derece güvenlidir.Birkaç kere alışveriş yaptım.Kısa sürede ürün eline ulaşıyor.Paketlemeside gayet güzel.
Son derece güvenlidir.Birkaç kere alışveriş yaptım.Kısa sürede ürün eline ulaşıyor.Paketlemeside gayet güzel.
S smtgungor Hectopat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2016 #6 RaCoN dedi: Son derece güvenlidir.Birkaç kere alışveriş yaptım.Kısa sürede ürün eline ulaşıyor.Paketlemeside gayet güzel. Genişletmek için tıkla... adali1 dedi: Burdan site hakkındaki yorumlara bakabilirsin.: Sinerji Bilgisayar güvenilir mi, siparişleri nasıl ulaştırıyor? Sinerji Bilgisayar hakkında kullanıcı görüşleri ve alışveriş tecrübeleri Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
RaCoN dedi: Son derece güvenlidir.Birkaç kere alışveriş yaptım.Kısa sürede ürün eline ulaşıyor.Paketlemeside gayet güzel. Genişletmek için tıkla... adali1 dedi: Burdan site hakkındaki yorumlara bakabilirsin.: Sinerji Bilgisayar güvenilir mi, siparişleri nasıl ulaştırıyor? Sinerji Bilgisayar hakkında kullanıcı görüşleri ve alışveriş tecrübeleri Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.